Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mennyiből jönne ki ez az egész?

Mennyiből jönne ki ez az egész?

Figyelt kérdés
Budapestre mennénk fel vonattal 5-en, egy ilyen városi napot tartani. Mennyibe kerülne itt ez az egész? Metróznánk egy párat mennénk egy kicsit villamossal, meg valahol ennénk egyet. Mennyi lenne ez így, összesen?

2012. aug. 12. 23:06
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

mivel nem tudjuk hogy Kecskemétről, Nyíregyházáról vagy Piripócsról indultok így elég nehéz megmondani hogy mennyibe kerülne a vonatjegy. De ez megmondja: [link]

bkv jegyárak: [link]

A beülni valahova alatt mit értesz. A sarki büfé vagy egy vendéglő?

2012. aug. 12. 23:14
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Akkor pont nektek lenne hasznos a csoportos napijegy:

[link]

Ezzel szépen lehet redukálni a költségeket, és egész nap (pontosabban 24 órán keresztül) mehettek bármivel Budapest közigazgatási határán belül, a Budavári Siklót és a Libegőt kivéve.

2012. aug. 13. 06:14
 3/5 A kérdező kommentje:
1 válaszoló, Nyíregyházáról indulnánk, és aaz evést úgy értettem, hogy valamilyen kis caffé-ban ennénk majd valamit
2012. aug. 13. 09:24
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkettőtöknek a válaszát, kaptok egy-egy zöld pacsit
2012. aug. 13. 09:25
 5/5 anonim ***** válasza:

Azért hogy eltaláltam Nyíregyházát :DD

Ezeknek a kis kávézóknak az árai is nagyon változóak de ha nem valami felkapott helyre ültök be (Budai vár, Városliget..) Akkor szerintem 5 főre olyan 10.000 Ft körül kell számolni.

2012. aug. 13. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!