Mennyiből jönne ki ez az egész?
Figyelt kérdés
Budapestre mennénk fel vonattal 5-en, egy ilyen városi napot tartani. Mennyibe kerülne itt ez az egész? Metróznánk egy párat mennénk egy kicsit villamossal, meg valahol ennénk egyet. Mennyi lenne ez így, összesen?2012. aug. 12. 23:06
1/5 anonim válasza:
2/5 anonim válasza:
Akkor pont nektek lenne hasznos a csoportos napijegy:
Ezzel szépen lehet redukálni a költségeket, és egész nap (pontosabban 24 órán keresztül) mehettek bármivel Budapest közigazgatási határán belül, a Budavári Siklót és a Libegőt kivéve.
3/5 A kérdező kommentje:
1 válaszoló, Nyíregyházáról indulnánk, és aaz evést úgy értettem, hogy valamilyen kis caffé-ban ennénk majd valamit
2012. aug. 13. 09:24
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkettőtöknek a válaszát, kaptok egy-egy zöld pacsit
2012. aug. 13. 09:25
5/5 anonim válasza:
Azért hogy eltaláltam Nyíregyházát :DD
Ezeknek a kis kávézóknak az árai is nagyon változóak de ha nem valami felkapott helyre ültök be (Budai vár, Városliget..) Akkor szerintem 5 főre olyan 10.000 Ft körül kell számolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!