Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Máv ingyenutazási igazolványt...

Máv ingyenutazási igazolványt hogyan tudnék szerezni?

Figyelt kérdés
2012. aug. 7. 18:16
 1/9 anonim ***** válasza:
legyél máv-dolgozó...
2012. aug. 7. 18:24
 2/9 anonim ***** válasza:

Vakítsd meg magad. Vagy vágd le a lábad...

Ezek a kártyák tartós, maradandó betegeknek járnak többnyire.

Hidd el az egészséged többet ér mint a szaros ingyen utazás...

2012. aug. 7. 19:51
 3/9 anonim ***** válasza:
menjél dolgozni és ne idegesíts ilyen hülyeséggel.
2012. aug. 7. 20:26
 4/9 anonim ***** válasza:

házasodj be vasutas családba.

mondtam a páromnak hogy egyetlen esetben megyek hozzá feleségül: ha majd a MÁVnál dolgozik, és ezáltal én is kapok arcképest. :P

vagy menj el kallernak, annyit utazol ingyen, amennyit csak a munkaidőd megkíván :P

2012. aug. 7. 21:36
 5/9 anonim ***** válasza:
41%

Ismerek olyat aki hamisít de túl sokért árulja,egy diákigazolvány 50%-ával jobban járnál.

:p)

2012. aug. 7. 23:11
 6/9 10 deka farhát ***** válasza:
Gyere hozzánk a vasúthoz dolgozni! :)
2012. aug. 9. 11:45
 7/9 monsterkukac válasza:
Nekem is jár, de neked biztos nem fognak adni, mert csak azoknak jár akik a vasúton dolgoznak ja meg pluszba a családtagjaiknak.
2012. aug. 15. 17:32
 8/9 anonim ***** válasza:

„házasodj be vasutas családba.

mondtam a páromnak hogy egyetlen esetben megyek hozzá feleségül: ha majd a MÁV-nál dolgozik, és ezáltal én is kapok arcképest. :P”

‒ haha, ez jó volt :D

A párom és én szeretünk vonattal utazni, de nem vagyunk vasutasok. Mondjuk pár évig még maradunk diákok, legalább ennyi kedvezményünk azért még van. (most Ő 22/L, én 24/F)

Illetve csak tavaly nyárig volt igaz az, hogy »csak annyi közünk van a vasúthoz, hogy szeretünk vonattal utazni«, ugyanis a párom tavaly nyár óta pont a MÁV-nál van *diákmunkásként* (a legtöbbet a tavalyi nyár és idei nyár alatt dolgozott, de néha-néha azért a kettő közötti suliév közbenre is beoszttatta magát, és amúgy a diákszövetkezet az, amely hivatalosan foglalkoztatja Őt, a MÁV kb csak a munkavégzés helye). Azóta még jobban vasutas Ő lelkileg, de hát még mindig nem rendesen vasutas.

Egy szép napon azt mondtam neki, hogy »ha már ennyire szeret a vasútnak dolgozni, menjen *tényleg* vasutasnak, és akkor arcképest is kap, én meg utána amint lehet, elveszem Őt, hogy családtag legyek és én is kapjak« xD ‒ és erre Ő valami olyasmit válaszolt, hogy „Hé, mintha amúgy nem akarnál!” xD (idén és e hónapban már 6 éve vagyunk együtt, és már azt is sok éve tudjuk, hogy együtt akarunk maradni, tehát ezen persze nem változtattak a részletezett és amúgy csak poénból bemondások)

Mielőtt bárki azt mondaná, hogy akkor inkább én legyek vasutas, hááát... Lehet, hogy sok közös vonásunk van, de azért van pár különbségünk is, és az emberekhez való hozzáállásunk pont különböző. Ő tud bárkivel beszélhetni, meg jó választ adni akkor is ha hüλye a kérdező, nekem meg ezek pont nem mennek. Ja és akár egy kaller, akár egy pénztáros, akár egy vasútőr, csak még többet találkozhat idiótákkal mint amennyiszer Ő szokott. Ergo én neeem leszek vasutas az életbe' se.

2018. szept. 23. 21:45
 9/9 anonim ***** válasza:
(a „ha hüλye a kérdező” az nem a fenti kérdés írójának szólt, jaj, dehogy... αffene, nem figyeltem erre először)
2018. szept. 23. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!