Szeged - Bp. IC-vel kapcsolatos kérdés?
Most nézegetem árakat elvira-n van itt hely jegyes meg sima IC a helyi jegyes jóval drágább megéri azt venni?
Na meg mennyi különbség van 1. és 2. osztály között?
Melyik jegyet érdemes venni és hanyadik osztályra.
Nem szeretném , hogy olyan emberekbe fussak akik a pénzemre/ telefonomra pályáznak, ismerősömet múltkor rabolta ki egy nem nap barnított úri ember..
Számít, hogy 1. vagy 2. osztály? Vagy ugyan úgy bejönnek az ilyen formák oda is?
1 és 2. osztály között némi kényelmi eltérés van, nagyobb a táv 2 ülés között, és egy fülkében 8 helyett csak 6 ülés van.
Az IC pótjegy megéri szerintem, mert azok klímás kocsik és most elég meleg van. Meg ott tuti ülőhelyed van, ellenben a többi kocsival, ahol vagy jut hely vagy nem.
A napbarnítottnak egyik kocsi sem akadály, ne ez alapján válassz.
Ezeken a vonatokon 7 különböző szolgáltatási színvonalú kocsi közlekedik, 4 különbözá árban.
Gyorsvonat 2. osztályú jeggyel igénybevehető kocsik:
- személyvonati 2. osztály: [link]
- gyorsvonati 2. osztály: [link]
- nemzetközi gyorsvonat 2. osztálya: [link]
Gyorsvonat 1. osztályú jeggyel:
- gyorsvonati 1. osztály: [link] vagy [link]
InterCity 2. osztályú jeggyel (alap jegy + 360 Ft):
- IC 2. osztály: [link]
InterCity 1. osztályú jeggyel: (alap 1. osztályú jegy + 360 Ft)
- IC 1. osztály: [link]
- gyorsvonati komfortkocsi: [link]
Én ezek közül a komfortkocsit ajánlom, ebben forgatható, dönthető, lábtartós, kényelmes fotelek vannak. Ha olcsóbban szeretnél utazni, akkor a nemzetközi gyorsvonati kocsi 2. osztályát ajánlom. Itt meg tudod nézni, hogy melyik vonatban milyen kocsi van: [link]
a cigányok előfordulási esélye a színvonal emelkedésével csökken. Tehát minél magasabb komfortfokozatú kocsiba ülsz, annál kevesebb lesz. De persze mindenhova bejuhatnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!