BKV diákbérlet kéne, de csak 1 hétre. Ceruzával rá lehet írni a számot?
Rá lehet írni, de nem biztos, hogy elfogadják.
Sőt, biztos, hogy nem.
Szerintem lazán, nem sűrűn láttam, hogy nagyon nézegetnék a metróban, mivel van ráírva, inkább a dátumot figyelik, hogy érvényes legyen. Volt már, hogy én is így kölcsön kértem bérletet, ceruzásval írtam be a számot, mert az előző tulaj ki se töltötte, úgy járt hónapokig metróval! Szóval ennyit erről :)
Ja! Plusz ha még esetleg muszáj lennél kitölteni tollal, azt végképp soha nem nézik, hogy egyezzen a diákon lévő számmal, csak hogy a diák érvényes legyen még.
Ne töltsd ki egyáltalán.
Amikor kiradírozod a ceruzát megsérül alatta a biztonsági tintás réteg...
Meg amúgy is látszik a ceruza helye. Én igy meg nem venném...
Ceruzával felesleges beírnod, mert úgysem fogadják el. Vagy tintával írd rá, vagy sehogy. Első esetben más már nem használhatja a bérletet, második esetben meg nem érvényes a bérleted - ahogyan akkor sem, ha ceruzával van ráírva. A radírozás pedig meglátszik a mezőben.
Alapvetően amúgy ritkán ellenőrzik a számot, de ha mégis, akkor bizony élből 8000 Ft-nál kezdödik a büntetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!