Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hogy lehet tömegközlekedéssel...

Hogy lehet tömegközlekedéssel idejutni?

Figyelt kérdés
Üllőről szeretnék a Mátyás pincéhez eljutni (Budapest, március 15,tér)
2012. júl. 17. 13:37
 1/10 anonim ***** válasza:
Vecsésig nem tudom, kell lennie valami helyközi járatnak, de onnan már mehetsz 200E-vel Kökiig, onnan a kék metróval Ferenciek teréig. Onnan meg 2 perc séta.
2012. júl. 17. 13:46
 2/10 10 deka farhát ***** válasza:
Bejössz vonattal Zuglóig, onnan 7E/173E busszal Ferenciek tere. Onnan kis séta. Szerintem ez a leggyorsabb.
2012. júl. 17. 13:51
 3/10 anonim ***** válasza:
Igaz, úgy tényleg jobb. :)
2012. júl. 17. 13:53
 4/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget:) remélem odatalálok
2012. júl. 17. 13:57
 5/10 anonim ***** válasza:

Én mondjuk másfelé mennék: a vonatról inkább Kőbánya-Kispesten szállnék le és a 3-as metróval közelíteném meg a Ferenciek terét, de azért a Zuglón át vezető útvonal sem ördögtől való. Kőbánya-Kispest talán abból a szempontból jobb, hogy idáig helyközi busszal is be tudsz jönni, ha az közelebb van hozzád Üllőn.

A Ferenciek terén pedig látni fogsz a széles út (Szabad sajtó útja) szélén két, szinte egyforma tornyos palotát, a Klotild- és Matild-palotát. Indulj el a bal oldali palota irányába, majd annak bal oldalán haladj el a sétálóutcán (a neve Duna utca). Egy sarok múlva eléred a Március 15. teret, ennek a bal oldalán lesz a Mátyás pince.

2012. júl. 17. 14:32
 6/10 A kérdező kommentje:
a kék metró és a 3mas metró ugyanaz? úgy értem csak az indul Kökiről, vagy ez két különböző járat?
2012. júl. 17. 14:34
 7/10 anonim ***** válasza:
2012. júl. 17. 16:59
 8/10 anonim ***** válasza:
A 3as és a kékmetró ugyanaz.A Köki a végállomás.
2012. júl. 17. 19:57
 9/10 anonim ***** válasza:

A 3 metrő és kék metró ugyan az. Csak a szín jelzése kék.

A 2 metrónak piros. ( piros metró)

Az 1 metró sárga ( sárga metró)

2012. júl. 17. 20:34
 10/10 10 deka farhát ***** válasza:
Megfejelném annyival, hogy a 2-es metrót hiába hívják piros metrónak, a szerelvények ugyanúgy kékek, mint a 3-ason. Csak a jelzések (útvonal, állomásnevek stb.) pirosak :)
2012. júl. 18. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!