Ti mentetek már vonaton egyik vagonból a másikba, amikor megy? Én még soha. : D
Figyelt kérdés
Milyen az??2012. júl. 13. 22:37
1/10 anonim válasza:
olyan hogy kinyitod az ajtót. átmész. majd becsukod magad után.
annyi hogy nagy a zaj a két vagon között.
2/10 anonim válasza:
Próbáld ki! Egyébként tényleg semmi extra nincs benne. Az előttem válaszolónak teljesen igaza van. Még annyit tennék hozzá, hogy lehet látni a földet a vonat alatt. :) De gondolom ez a modern vonatokon nem így van. :D
3/10 anonim válasza:
Ugyanaz, mintha csuklós buszon mennél hátra, csak két vagon között ez szűkebb, de ugyanúgy be vagy védve minden oldalról, nem tudsz leesni. Különbség az, hogy sokkal hangosabb és látod kicsit a földet. Próbáld ki!
4/10 A kérdező kommentje:
Hát.. Majd ha vonatra szállok valaha. : D Már 7-8 éve nem ültem vonaton. : (
2012. júl. 13. 23:15
5/10 anonim válasza:
Persze, kb egy milliószor. Meg mások is mászkálnak folyamatosan, főleg IC-n.
Nem tiltja meg senki. Mi olyan nagy dolog abban?
6/10 A kérdező kommentje:
Én csak kérdeztem, mert még sose mentem át. Meg már hiányzik a vonatozás. : (
2012. júl. 14. 11:45
7/10 anonim válasza:
Akkor menj el vonatozni és menj át! :)
8/10 A kérdező kommentje:
Hát jó is lenne, csak okom lenne rá, hogy vonatozzak. : D
2012. júl. 14. 17:12
9/10 anonim válasza:
Hol laksz? :D
Egy retúr jegy közelre (mondjuk 2*30km) max 1000-1200 forint azt talán még ki lehet bírni és 2 óra alatt megfordulsz :D
10/10 A kérdező kommentje:
Földesen lakom, Debrecentől kb. 32 km-re. Itt nincs vasútállomás, de ott van Kaba, ott viszont van.
2012. júl. 19. 16:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!