Budapest bérlettel ingyen lehet BKV hajón is utazni?
Nem találtam meg sehol, hogy BKV bérlettel ingyen lehetne utazni BKV hajón, csak hogy trolin, metron, villamoson stb, de a bkv hajó nem volt odairva.
De én azt hallottam, hogy lehet.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Köszönöm a válaszokat!
Utolsó!igen, énis igy hallottam!
Tehát akkor?? :D
Szia bocsi, hogy irok, én avgyok a kérdező, és ezekszerint pesti avgy :)
Azt szeretném kérdezni, hogy 6 km-t kellene utaznom hévvel majd septemberben, meg ttudnád mondani, hogy az időben kb mennyi?
És megtudhatnám, hogy melyik kerületi vagy?
Előre is köszi a válaszod, én nem nagyon ismerem Pestet, én bajor vagyok, Müncheni, jópár éve Magyraországon élek, ( még csak 15 vagyok), de most megyek pestre a baráétnőm miatt, akivel már elég régóta járunk, és ő most távol van, és nem tudom megkérdezni ilyesmiben, mert Münchent nem lehet összehasonlitani Pesttel, vagyis szerintem nagyon szép város Pest, kedvesek az emebrek, de a közlekedés teljesen más, márminjt más az utazási temppó.:(
Előre is köszi a válaszod!
És légyszi privátba irj remélem meg tudom nyitni, mert nekem ha rámegyek, hogy "üzeneteid" ezt hozza ki:
"Nem sikerült kapcsolódni az internethez"
pedig frissitettem, de nem értem msotanában egyes weblapokatz nem tölt be ez a fránya internet :D
Hétközben jó a BKV-bérlet, hétvégén 400Ft-os jegyet kell rá venni a helyszínen.
A másik kérdésedre a válasz: én a csepeli hévvel szoktam járni, az végállomástól végállomásig 14 perc. Km-ben ez nem tudom pontosan mennyi, de saccra kb 6-8 km lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!