Ferihegy 2-ről lenne pár kérdésem!?
Figyelt kérdés
Szóval ma jönnek haza ismerősék, és én fogok kimenni értük autóval. Néztem a honlapon, hogy van ott fent a "gyorsparkoló", ahol ugyebár 1 órát lehet parkolni. A kérdés, hogy ott mennyire szokott parkolóhely lenni?? vagy ne is reménykedjek, és egyből menjek le a "rövidparkolóba"?? Valamint ha bemegyek az épületbe (2B), akkor ott gondolom ki van már táblázva, hogy az érkező utasok hol fognak felbukkanni, ugye??
Köszi előre is!
2012. júl. 7. 14:49
1/9 anonim válasza:
Inkább menj a "rövidparkolóba". A "gyorsparkoló" k. drága.
Nem igazán van kitáblázva, hogy hol jönnek, mert mindenki ugyan azon az ajtón jön ki.
Lényeg, hogy az "érkezés" szintre menj.
2/9 A kérdező kommentje:
hát igazából ahogy néztem a gyorsparkolóban 1500 Ft az egy óra, lent a rövidben meg 1200 Ft, szóval mindkettő sok igazából... de fent amúgy szokott parkoló lenni, azt nem tudod??
2012. júl. 7. 14:59
3/9 anonim válasza:
Ahogy láttam, mindig van néhány szabad hely fent.
4/9 A kérdező kommentje:
rendben, köszi!! :)
2012. júl. 7. 15:40
5/9 anonim válasza:
Próbáld kideríteni, hogy késik-e a gép, és akkor nem vársz sokat. Teletext-en vagy a bud.hu-n.
6/9 A kérdező kommentje:
igen, azt nézni fogom, köszönöm... :)
2012. júl. 7. 16:02
7/9 kiflitolvaj válasza:
Én ha megyek valakiért, akkor úgy szoktam, hogy megállok Vecsésen és hívnak, amikor kiértek, addig pedig elkávézgatok valahol. Kb. 10 perc alatt oda lehet érni, annyit kibírnak.
8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm, itt is valószínűleg ez lesz, hogy amint leszállnak hívnak, én meg indulok, mert Maglódon lakunk ami kb 15 perc... :)
2012. júl. 7. 16:48
9/9 anonim válasza:
Állj meg Vecsés-nyugatnál a Shell-kúton. Hívnak, te pedig 3 perc múlva ott is vagy a 2AB indulási szinten, még lámpa sincs útközben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!