Miért nézik le az ellenőröket? (lennt bővebben)
A minap az egyik éjszakai járaton utaztam, persze tele biztonsági szolgálatos jegyellenőrrel!Mikor felszálltam udvariasan köszöntek.Pár megállóval késöbb felszállt két csávó, akik rögtön belekötöttek az ellenőr hölgybe!A dolog odaáig fajult hogy a busz nem indult tovább, mig le nem szálltak!Leköpték őket, anyázták őket, ők viszont nem is reagáltak rá.!Mivel gondolom nem kockáztatják az állásuk!
Szerintem ők ugyanolyan emberek mint mi vagyunk és csak a munkájukat végzik!Mégis...
Kedves Ellenőr!
Én nem pontozlak le, inkább emberileg sajnállak. Azt sajnálom, hogy nem fogtok össze mindannyian. Megvárjátok majd, mint a buszvezetőknél, akiknél a járatok egy része ki van szervezve, így a sztrájk is lassan már értelmetlen, erőtlenné válik. Majd lesznek külső cégtől ellenőrök és még kevesebb emberi jogod lesz a cégeddel szemben, de csak így tovább!! Ha az ellenőrnek már csak bérlettel jár az utazás, akkor ássák el magukat és bírságolják egymást! Szerintem ez cseppet sem nevetséges, inkább szégyen és megalázó, de csak tűrjétek! Ez nem sértegetés akar lenni, nem volna szabad ezt hagyni.
Szia!
A rendes Bkv ellenőröknek jár az utazási kedvezmény!A Biztonsági szolgálatos ellenőröknek már nem.(pedig lényegében ugyan az a dolguk)Ők nem büntetnek ők csak ellenőriznek!Őket ugy lehet megkülönböztetni hogy zöld karszalagjuk van, míg a Bkv-soknak kék!
Sziasztok!
Először is utazási igazolvány jár a dolgozóknak csak a segéd jegyellenőröknek és a biztonságiaknak nem...másodszor pedig azért nem sztrájkolunk,mert első szóra találnának másik munkaerőt a helyünkre. Nem tetszik a rendszer? ki lehet lépni..! Akkora a munkanélküliség,hogy ezért a munkáért is sorban állnak!Hiába nézik le sokan,pedig rengeteg sok tanult ember dolgozik itt.Én 1 éve dolgozom itt.22 éves lány vagyok,jártam főiskolára,jelenleg mérlegképes könyvelőnek tanulok...ha nekem valaki 1 éve azt mondja,hogy ezt fogom dolgozni biztosan kinevetem.Én is abban a sztereotípiában éltem,hogy "sok sötét hülye ellenőr" dolgozik,de ide jöttem és rájöttem,hogy sok tanult ember van itt,a fele diplomás!Rengeteg sok tanár dolgozik itt,de akad grafikus,politológus,volt rendőr,határőr,kereskedelmi igazgató és a többi. Szóval kellemes csalódás volt.Nem mondom,mint mindenhol itt is vannak hülyék,de sokan a megélhetésért és a családért dolgoznak és valljuk be még ez is jobb egy maszek cégnél!!Nekem suli mellett tökéletes,elég rugalmasak azért beosztásilag is.Soha nem gondoltam volna,hogy itt kötök ki,de nekem is szükségem volt egy munkahelyre nagyon,de akkora a munkahely hiány,hogy ide is protekcióval jutottam be!Régebben nem tagadom valahol én is lenéztem az ellenőröket,de mióta megismertem őket teljesen megváltozott a véleményem.Persze itt is van különbség jó fej és köcsög ellenőr között..a karszalag van akit megbolondít pedig nem jogosít fel igazoltatásra. Hát ez van :/. Egyébként 2 hónapra terveztem ide jönni és 1 éve itt ragadtam suli mellett és van aki már 14 éve ragadt itt pedig átmenetileg jött míg nem lesz jobb :) hát egy maszek bizony nem jobb ;) egyébként sok segítség van itt és sok jó dolog ami más cégnél még gondolatban sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!