Angyal97 kérdése:
Elhagytam a diákigazolványomat, de igényeltem másikat, de csak nyár végére kapom meg. Addig mehetek a buszon diákjeggyel, vagy egész jegyet kell vennem? Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2012. jún. 26. 12:00
1/4 anonim válasza:
Diákjegyet csak érvényes diákigazolvánnyal vehetsz.
Szerintem az iskoládban igényelj ideiglenes siákot, ezért ha jól tudom már nem kell fizetni és nem is az a régi fényképes kártya formátumú hanem egy sima nyomtatópapír, és helyben megcsinálja az iskola. Ha jól emlékszem bejelölik, hogy legyártás alatt áll a diákod.
De ideiglenes nélkül ne utazz diákjeggyel mert megbűntetnek.
2/4 anonim válasza:
Nálunk ~500Ft volt az ideiglenes diák.
3/4 anonim válasza:
Volt. De nemrég változott meg.
Kérdező: Ha enm tudsz igényelni ideiglenest nem utazhatsz diákkal. Ha nincs nyitva az iskola akkor ne utazz vagy utazz teljesáron. Ha elkapnak megbűntetnek.
4/4 anonim válasza:
Amíg nincs nálad érvényes állandó VAGY ideiglenes diákigazolvány (mindkettőt az iskolai titkárságon ill. az egyetem tanulmányi osztályán tudsz igényelni), addig csak teljesárúval utazhatsz buszon. Vonaton pénteken 10 órától vasárnap éjfélig 33%-os kedvezménnyel utazhatsz, ha 26 év alatti vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!