Hol lehet megnézni a VOLÁN busz diákbérlet árát?
Figyelt kérdés
2009. júl. 5. 19:55
1/9 anonim válasza:
interneten??
írd be, hogy milyen volán,amit keresel, meg aztán biztos találsz Weboldalt, ahol föl van sorolva egy csomó dolog, vagy hívd föl a volán társaság információs telefonszámát, ott meg tudják mondani:)
2/9 A kérdező kommentje:
Igen ,azután tettem fel a kérdést, miután égen-földön kerestem... Pontos választ vártam, de köszönöm,hogy vetted a fáradtságot!
2009. júl. 5. 20:46
3/9 anonim válasza:
4/9 A kérdező kommentje:
Aktuális, nagyon szépen köszönöm :))
2009. júl. 11. 11:02
5/9 A kérdező kommentje:
A diák 50 százalékos és még mindig nem találom..
2009. júl. 14. 18:22
7/9 anonim válasza:
Egyszerű, a www.volan.hu honlapon megnézed a teljes árú bérlet díjszabását és annak a felébe kerül a diákbérlet... logika:)
8/9 anonim válasza:
Neten nem lehet megnézni a diák bérlet pontos árát...hiába néztem, kerestem sehol sincs..a teljes árú bérlet árának a fele, pedig irreális lenne, mert az nem lehet, hogy 3000 Ft legyen egy 5km-es diákbérlet. Én 2 éve kb. 800 Ft-ot fizettem a 10km- esért. Az igaz, hogy üzemanyagdrágulás van, de egy pár ismerősöm is mondta(aki volánnal jár), hogy olcsóbb, mint a vonat meg, hogy pár száz Ft...szóval ennyit a "logikáról"
9/9 anonim válasza:
Szia nem tudom hogy esetleg még érvényes-e, de hátha valakit érdekel, 10 kmes bérlet 960 havonta, 15 kmes 1100-1200 ft körül van, pontosan nem tudom de valahogy így.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!