Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Elzavarhatnank minket egy...

Elzavarhatnank minket egy vasúti megállóból, ha ilyet csinálunk?

Figyelt kérdés

Szóval van egy egyáltalán nem forgalmas megállóhely itt a közelben, és sokat járunk oda ki, mert ott nem zavarunk senkit ha hangoskodunk. Arra gondoltunk, ha már itt a nyár, akkor vinnénk egy felfújható kis medencét, meg kifeküdnénk oda matracra. Viszont kicsit tartok attól, hogy ezt nem igazán lehetne, nem tudom mik a szabályok. Mivel megálló, állandó személyzet vagy ilyesmi nincs ott, csak hát nehogy egy kaller beszóljon a legközelebbi állomásra, hogy mit ügyködünk ott...

(Moderátoroknak üzenem, hogy tök komolyan kérdezem, ne töröljék már ki a kérdést.)

2012. jún. 17. 11:59
 1/10 anonim ***** válasza:
ha nem a peron közepére teszitek ki a medencét hanem mondjuk valahol a fűre akkor szerintem egy szót sem fog szólni
2012. jún. 17. 12:01
 2/10 A kérdező kommentje:
Középperonos megálló, közepén van egy kis füves rész, meg fák, kétoldalt vannak a sínek.
2012. jún. 17. 12:04
 3/10 anonim ***** válasza:
ok, medence van, de vizet honnan visztek?
2012. jún. 17. 12:23
 4/10 A kérdező kommentje:
Közel lakunk, egy pár vödör víz elég lenne.
2012. jún. 17. 12:30
 5/10 anonim ***** válasza:

A peron vasutuzemi terulet igy az elso vonat szemelyzete ezt be fogja jelenteni. En nem tennem a helyetekben.

Nehezen hiszem hogy ez az egyetlen erre alkalmas hely a kornyeken...

2012. jún. 17. 12:45
 6/10 A kérdező kommentje:
de kifeküdni csak szabad :D mert gondoltam hogy a medence már túlzás... :)
2012. jún. 17. 12:53
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem. Bármily csekély a forgalom, vagy használaton kívüli vonal, az nem közterület. Semmi keresni valótok nincs ott az utazási célt nem számítva. Ha nektek van egy üres telketek valahol, ami nincs bekerítve, oda se mehet be akárki.
2012. jún. 17. 13:35
 8/10 anonim ***** válasza:

Miért akartok a peronon kifeküdni?

Nem hiszem, hogy nincs hely a környéken ahol van füves terület meg fák.

Biztos, hogy szólni fognak érte.

2012. jún. 17. 15:40
 9/10 Kiri90 válasza:
Sobi..! Erre csak azt tudom mondani, hogy elcipeljük a viskó mögé a cuccost és a kaller nem fog szólni érte..
2012. jún. 17. 16:08
 10/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Én vasutas vagyok.

Írd le a megálló nevét és akkor megnézem.

Jó?

38/F

2012. jún. 18. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!