Hogyan jutok el Budapest Stadion Autóbuszmegállóból metróval a Váci utcába?
Figyelt kérdés
Nem vagyok túl jártas Pesten, egyszer-kétszer voltam fent, de nem igazán figyeltem meg, hogy haverral mire szállunk fel, ő vezetett végig :D2012. jún. 11. 20:13
1/7 anonim válasza:
A legegyszerűbb ha felszállsz a 2-es metróra (csak az áll meg a Stadionoknál) Déli pályaudvar felé és elmész vele az Astoriáig vagy a Deák Ferenc térig, onnan már csak egy egész rövidke séta!
2/7 anonim válasza:
Metróval a Deák Térig, ott átszállsz a 3-as metróra a Ferencziek teréig.
3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :D azt is el tudnátok mondani, hogy visszafele, az Aréna plázáig hogy jutok el? azt tudom, hogy ugye kell gyalogolni az arénáig visszafele, vmilyen téren kell leszállni nem?
2012. jún. 11. 20:32
4/7 anonim válasza:
Stadionoknál 7E buszra felszállsz, és a Ferenciek terénél leszállsz. Az a Váci utca eleje.
Aréna plázához vissza: Ferenciek terén 7E, 178-as busszal Keleti pályaudvarig, onnan 80-as trolival Örs felé Aréna Pláza megállóig. (De a Keletitől akár sétálhatsz is.)
5/7 anonim válasza:
Stadionoknál nincs 7-es busz, sem 7E...
Metróval Astoriáig és onnan egy kis séta előre - nincs messze...
6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat :)
2012. jún. 11. 21:10
7/7 anonim válasza:
A Deák tértől kicsit közelebb van a Váci utca, mint az Astoriától, bár ez függ attól is, melyik házszámhoz mész. Az Aréna Plazához ugyanúgy a 2-es metró visz, a Keleti pu. állomáson kell leszállni és 5 percet sétálni a Kerepesi úton kifelé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!