Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Tilosban parkolás?

Tilosban parkolás?

Figyelt kérdés
A hétvégén lefényképezték az autómat, ahogy megállni tilosban parkolok. De azon utca végéről, ahol ki van téve a tábla. Nem arról hajtottam be. Ahonnan behajtottam ott egy várakozni tilos tábla van. Ott volt egy rendőr is, kérdeztem van-e gond. Azt mondta nincs. Nyugodt voltam, ok. Jogos-e a büntetés ilyen esetben? Mellesleg a várakozni táblát nehezen lehet észre venni a lomboktól.
2012. jún. 9. 15:03
1 2
 11/15 Napkiraly ***** válasza:
ha forgalommal szemben parkoltál, bukta. ha megfordultál és nem láttad a megállni és várakozni tilost,bukta. Ha várakozni tilos hatálya alatt álltál, akkor a 3 tanúddal együtt igazolod, hogy ott állták a kocsidtól 3 méterre, másképp bukta
2012. jún. 9. 17:27
 12/15 anonim ***** válasza:

"Azon az oldalon parkoltam, ahol a várakozni tilos tábla volt..."

Szabálytalan voltál? Igen! Akkor mi a gond?

2012. jún. 9. 20:25
 13/15 anonim ***** válasza:
Várakozni tilos táblánál nem várakozhatsz, csak megállhatsz. Menetiránnyal szemben meg semmit nem csinálhatsz.
2012. jún. 9. 23:26
 14/15 anonim ***** válasza:
51%

Ugyanez történt velem is. Van egy utca ahol parkolni szoktam, mert ingyenes. Viszont mindig a másik oldalról közelítettem meg, tehát nem az utca elejéről. Megfordultam és szabályosan leparkoltam.

Aztán egyik napról a másikra kiraktak egy megállni tilos táblát az utca elejére, amit természetesen nem vettem észre. Így megbüntettek és velem együtt az összes parkoló autóst is, akik hasonlóan hozzám, nem tudtak az új tábláról. Nekem "csak" 10 ezerbe fájt. Elég jó napja lehetett a közterületeseknek. Természetesen elismerem, hogy az én hibám is részben, de ez már akkor is a szemétség kategóriájába sorolható. Befizettem a pénzt aztán oszt' jó napot! Magyarországon akkor sem lehet nyerni ilyenekkel szemben ha 100%-ban igazad van, akkor meg pláne nem ha csak részben.

2012. jún. 11. 10:27
 15/15 Napkiraly ***** válasza:
51%
hallottam olyat hogy valaki levette a táblát...
2012. jún. 11. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!