Tilosban parkolás?
"Azon az oldalon parkoltam, ahol a várakozni tilos tábla volt..."
Szabálytalan voltál? Igen! Akkor mi a gond?
Ugyanez történt velem is. Van egy utca ahol parkolni szoktam, mert ingyenes. Viszont mindig a másik oldalról közelítettem meg, tehát nem az utca elejéről. Megfordultam és szabályosan leparkoltam.
Aztán egyik napról a másikra kiraktak egy megállni tilos táblát az utca elejére, amit természetesen nem vettem észre. Így megbüntettek és velem együtt az összes parkoló autóst is, akik hasonlóan hozzám, nem tudtak az új tábláról. Nekem "csak" 10 ezerbe fájt. Elég jó napja lehetett a közterületeseknek. Természetesen elismerem, hogy az én hibám is részben, de ez már akkor is a szemétség kategóriájába sorolható. Befizettem a pénzt aztán oszt' jó napot! Magyarországon akkor sem lehet nyerni ilyenekkel szemben ha 100%-ban igazad van, akkor meg pláne nem ha csak részben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!