Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Melyik a legjobb útvonal a...

Melyik a legjobb útvonal a 18ik kerületi match üzletbe a Margó Tivadar út 87. -be? 13ik kerületből indulok a gyöngyösi útról.

Figyelt kérdés
holnap kell bemennem interjúra 12re,és már a tervező azt mondta hogy 1 óra és 9perc az út

#BKV #tervezés #útvonal #match üzlet
2012. jún. 7. 12:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Metróval elmész a határ útig és onnan 194es busszal, a végállomás (glóriett lakótelep) után egy megállóval kell leszállni. Ott már látni fogod, egy kicsit visszafelé kell sétálni. Én is azt mondom hogy kb 1 órát számolj az utazásra.
2012. jún. 7. 12:16
 2/5 anonim ***** válasza:

Nagyjából jól mondta. A tervező általában okosabb mint mi, így hihetsz neki bátran.

átutazol a fél városon, bőven hihető az 1 óra.

[link]

Baloldalt leljebbgörgetsz részletesen elírja. Az időpontokat veheted biztosra, úgy állítottam, ogy 11:50-re vigyen oda.

Arra figyelj, hogy a Gyöngyösi utca metrótól számolja, mert nem mondtad honnan mennél...

2012. jún. 7. 12:19
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat,meg a linket :)
2012. jún. 7. 12:31
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget pont odataláltam még hamarabb is értem oda mert hamarabb indultam :)
2012. jún. 8. 14:25
 5/5 anonim ***** válasza:

Nagyon szívesen. :)

(Te is bizonyítottad, hogy aki akarja az tudja használni az útvonaltervezőt. Tele van az oldal ilyen kérdésekkel de egyesek még azt is elvárják, hogy méterről méterre írd le neki mikor hol hova menjen, pedig a linke leírja...)

2012. jún. 8. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!