Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ez működhet ha az ellenőrök...

Ez működhet ha az ellenőrök elkapnának?

Figyelt kérdés
Haelkapnának buszon vagy villamoson egy teljesen más nevet és címet adok meg?Nem mutatom meg a kártyáimat,azt mondom nincsenek nálam..
2009. júl. 1. 20:32
 1/6 anonim válasza:
100%

Nálam anno működött vagy 2x. Csak nagyon fontos hogy el ne felejtsd mit mondtál, ha visszakérdeznek vagy alá kell írnod :D

Egyik volt osztálytársam volt hogy bemondta a bkv címét és még azt is leírta az ellenőr. :DD

2009. júl. 1. 20:41
 2/6 A kérdező kommentje:
oks:D:D KÖSZI
2009. júl. 1. 20:49
 3/6 anonim ***** válasza:
80%

Azért fölhívnám a figyelmed, hogy ez csalás.

Ha rendőrt hív, és igazoltat - akár börtön lehet belőle. Jó, elsőre még talán csak felfüggesztett... de szerintem ez sem hiányzik neked.

2009. júl. 1. 21:20
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Én sokkal jobbat tudok :)

Napi szinten használom a BKV-t és mindig bejött, pedig mindig blitzeltem...

2009. júl. 1. 21:36
 5/6 anonim válasza:
100%
én vidéki vagyok, és megvettem ugye az új bérletet, de a régi is működött még, barátnőmnél nem volt bérlet és megállították, megkapta az én régebbimet de viszont nem volt nála igazolvány hogy igazolja hogy az övé, elkezdte magyarázni hogy az apja vidéken lakik és hogy azért ilyen a bérlete, kapott egy bírságot, viszont azt diktálta be hogy Kossuth utca később megkérdeztem hogy mért pont az az utca?:D válasz: mert minden faluban van olyan nem?:D elég vicces volt, am általában nem veszik észre ha bliccelnek vagyis próbálkoznak, kamuzni is tudsz
2009. júl. 1. 22:28
 6/6 anonim ***** válasza:

soha nem hívnak rendőrt ilyen esetben, csak ha nagyon ragaszkodsz ahhoz hogy nem adsz meg semmilyen adatot. Azt mondod nincs nálad semmi, bemondasz egy kamu címet, és igen, jegyezd meg különben gáz, ha visszakérdez.

Én már korábban kitaláltam hogy mit mondok ha elkap, szal elfelejteni nem fogom.

2009. júl. 3. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!