Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ha Hatvanból megyek Gyöngyösre...

Ha Hatvanból megyek Gyöngyösre és a busz Nagyrédén keresztül megy, akkor többe kerül a jegy, mintha nem menne be Nagyrédére?

Figyelt kérdés
2009. jún. 29. 23:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem!
2009. jún. 30. 08:11
 2/6 anonim ***** válasza:

Én ahogy nézem a www.menetrendek.hu oldalon beírt keresőbe az útvonalat és ott tovább nézve, a busz Hatvanból Gyöngyösre menve nem megy be Nagyrédére, csak a Nagyréde felé elágazánál áll meg! Úgy van írva a menetrendbe az útvonalba hogy "Nagyréde, elágazás". Úgyhogy igazából akkor így nincs érelme a kérdésnek.

Mert mivel nem megy be így nem is több a jegy! :)

De amúgy kikeresgeted hogy Hatvanból Nagyrédére, majd Nagyrédéről Gyöngyösre mennyi km van, összeadod és megkeresed az adott volán társaság honlapján a km kimutatást és meglátod, összehasonlítod a sima Hatvantól Gyöngyösig útvonal km számával. Ennyi. :)

És igazából ahogy nézem csak Nagyrédén való átszállással tudsz csak Nagyrédére való bemenetellel Hatvanból Gyöngyösre menni, mert alapból ami végig megy busz nem megy be Nagyrédére.

Remélem jót írtam!

:)

2009. jún. 30. 09:14
 3/6 anonim ***** válasza:

Akkor az előző nem igazán jó menetrendet nézett, mert elég sok busz bemegy Nagyrédére...

Hatvan-Nagyréde-Gyöngyös: 29,3 km.

Hatvan-Csány-Atkár-Gyöngyös: 30,1 km.

Hatvan-Hort-Gyöngyös: 22,8 km.

Tehát három sávot is érint a Hatvan-Gyöngyös útvonal:

20-25 km-es díjsávot,

25-30 km-es díjsávot és

30-35 km-es díjsávot.

Vagyis attól függően fizetsz, hogy merre megy a busz!

2009. jún. 30. 09:31
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek.

[link]

itt ha beütöd, hogy hatvan-gyöngyös, akkor a 12:25ös szerintem keresztülmegy nagyrédén.

na mind1 viszek több aprót:D

2009. jún. 30. 11:56
 5/6 anonim ***** válasza:

Én vagyok az az ádáz emberke aki elnézte. Tényleg igazatok van! Hát elnéztem. De ami a buszállomásról indul az ahogy nagyjából néztem nem megy be, a 12.25-ös megy be, de az a Sárga csikótól indul.

Elnézést kérek mégegyszer!

De így legalább megnézted te magad! :)

2009. jún. 30. 19:00
 6/6 A kérdező kommentje:

semmi gond:D

úgyis lekéstem ezt a busztXD

hazfelé pedig meglepetésemre bement nagyrédére a busz:D és 100Ft-ot fizettem:D (csak hortig mentem és 150 lett vna) nem adott jegyet... tipikuss:D

2009. jún. 30. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!