Ceglédről hogyan jutok el a Jászberényi Állatkerthez busszal?
Figyelt kérdés
2012. máj. 26. 15:42
1/5 anonim válasza:
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! A Jászkunvolánról nem tudtam eddig, mert láttam már innen Ceglédről közvetlent is.
2012. máj. 26. 19:47
3/5 anonim válasza:
Az fura, mert sem a Volánbusz oldalán nincs ilyen, sem az Állatkert oldalán nem írnak ilyenről (bár ott, úgy gondolják, hogy valahogyan kitaktikázod te, nehogy feltegyék oda a menetrendet, vagy belinkelnék azt).
4/5 A kérdező kommentje:
Igen, én is ezt hiányoltam :S Így akinek nincs autója az nemigen tud eljutni hozzájuk. Pedig imádom, de autót meg csak ezért nem akarok bérleni.
Így csak átszállással tudom megoldani, Nagykátán vagy Jászberényben. Kicsit komplikált. Kár hogy nincs közvetlen, vagy kifejezetten arra járat.
2012. máj. 26. 22:15
5/5 anonim válasza:
Kunság Volán és Agria Volán!
Oda is, vissza is napi 3 közvetlen járat van (1 Kunság Volános, 2 Agria Volános). Igaz, hogy távosági járatok, és Jászberényben csak a buszpályán állnak meg, de onnan seperc alatt el lehet jutni helyi busszal az állatkertbe (Electroluxig menő busszal).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!