Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ezt a fajta bkv bérletet is...

Ezt a fajta bkv bérletet is elfogadják?

Figyelt kérdés

Valamelyik nap lementem a vasút állomásra, mert vennem kellett bérletet és láttam kiírva, hogy lehet ott is bp bkv bérletet venni. Rákérdetem az illető nőnél, hogy tényleg lehet venni itt is már..azt mondja igen. Na mondom, akkor kérek egy bkv bérletet is ettől eddig a napig, és a kezembe nyom egy ilyet. Nagyon sok embernél láttam már, ahogy a vonaton felmutatja mindkettőt, mert hogy ugye detto úgy néz ki, mint egy máv jegy/bérlet, de arról nincs tapasztalatom, hogy a metrónál vagy a buszoknál is elfogadják majd a bkv ellenőrök? Parázzak, vagy nyugodtan megnyugodhatok? Tapasztalatok?

itt a bérlet (netről szedtem, kicsit régebbi, de ugyanilyenem van most): [link]

2012. máj. 21. 08:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne fogadnák el?? Nem értem a kérdést. Rajta van minden, ami kell.
2012. máj. 21. 08:23
 2/5 A kérdező kommentje:
Értem én, csak nem tudom feldolgozni..már teljesen hozzászoktam a kék kis szelvényhez..mindösszesen ennyiért volt a kérdés, de azért kösz!
2012. máj. 21. 08:29
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha hivatalos jegypénztárban vetted (= nem a józsefvárosi piacon), akkor miért is adnának el neked érvénytelen bérletet? Én is ilyet használok, sőt, volt már Volànbusz-jegy formátumú is, természetesen mindegyik ugyanúgy érvényes. Max. kicsit jobban megnézik, mivel kevésbé áttekinthetőek az adatok, mint az előre nyomtatott változat esetén.
2012. máj. 21. 08:33
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Persze, de az igazolvány számodat ne felejtsd el ráírni.
2012. máj. 21. 08:33
 5/5 anonim ***** válasza:
0%

Szia!

Ez már lejárt.

2012. máj. 22. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!