Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Diákbérlet miatt vasútállomáso...

Diákbérlet miatt vasútállomáson adjak le kérelmet? Részletek lent

Figyelt kérdés
Középiskolás leszek és szeptemberig nem kapom meg még az új diákomat, de bérletet kell majd vennem. A máv oldalán ezt találtam: [link] , ti mit csináltok/ tennétek?
2012. máj. 20. 21:59
 1/4 anonim ***** válasza:

Mivel a mostani diákigazolványod október 31-ig érvényes, az új diákodat pedig addig minden bizonnyal megkapod, így nem hinném, h ebből probléma lehet.

Ha pedig addig mégsem kapnád meg, bemész az új iskolád tanulmányi osztályára/ titkárságra/ akárhová, és kéne hogy adjanak ideiglenes diákot, de ez tényleg csak akkor áll fenn, ha okt. 31-ig nincs meg az új.

2012. máj. 20. 22:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Ja, és még annyit, h ha aggódsz amiatt, h a régi diákodon ugye az iskola címe nem az, mint az új sulié, így a viszonylat ne stimmel, kérj majd az első napokban az új suliban hallgatói jogviszony igazolást/ iskolalátogatásit. Ha kötözködnének az ellenőrök/ kallerek, akkor ezt lobogtasd. Hozzátenném, h én vonatozok, és a legritkább esetben kérik el a diákomat a bérlethez.
2012. máj. 20. 22:37
 3/4 anonim ***** válasza:
bocsi, most olvastam el, h középiskolás leszel. Szóval neked a titkárságra, v a tanulmányi ügyekkel foglalkozó helyre (az ofő biztosan segít majd eligazodni) kell menni iskolalátogatásiért :)
2012. máj. 20. 22:39
 4/4 anonim ***** válasza:

Figyi.

Én írtam ott a segítséget, nem értem miért kérdezted meg újra.

Vasútnál vagyok, tudom mit és miért írtam Neked javaslatnak.

Tedd azt, amit ott írtam, akkor nem lehet bajod belőle, amiért ugye nem a középsulis diákod van.

Persze ha neked szükséged van pár okoskodóra, hogy után a bűntessenek, hát lelked rajta...

2012. máj. 20. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!