Most akkor indul ez a volán járat, vagy sem?
Holnap, azaz pénteken utaznék Beregsurányba név szerint Nyíregyházáról.
IHolnapi járatok (azaz május 18), én a 15:35 -ös busszal szeretnék indulni, viszont egy hónappal ezelőtt ezzel a busszal szerettünk volna ismételten menni, viszont azt mondták, hogy a 0 átszállásos 10:32 -es időpontban induló járat volt az utolsó járat Beregsurányba! Tehát az a 6 db. egy átszállásos járat, amit a neten láttunk, ott nem volt. Azt mondta az operátor, hogy nincs ilyen járat. Említettük, hogy a neten ki volt írva, ő pedig megmutatta a járatkönyvét, de csak a 10:32 -es busz volt jelen.
Most akkor mi a fenét csináljak? A 10:32 -es buszt nem tudom elérni és elég nagy távolságról jövök le Nyíregyházára, tehát, ha lejövök és nem lesz busz, amely Beregsurányig tart, akkor nagyon beszívom és indulhatok vissza. Szerintetek?
Szerintem csak agyhalott hülye volt akivel beszéltél.
Most is írja az online menetrend, biztosan lesz az a járat, csak át kell szállnod. Vásárosnaményben van átszállás, igaz elég tempós mert 6 perc van.
Köszönöm a segítségeket!
Végül anno az operátor ronthatta el a dolgát, hiszen indult járat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!