Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hol találok olyan linket ahol...

Hol találok olyan linket ahol megtudnám nézni, hogy Salzburgban hol helyezkednek el A HBF-nél a buszmegállóhelyek?

Figyelt kérdés
Régebben már voltam ott ,de sajna már nem emlékszem, de azt tudom hogy a környező utcákban is vannak megállóhelyek!Konkrétan nekem az "A" ra volna szükségem.

2012. máj. 16. 21:30
 1/6 anonim ***** válasza:
maps.google.hu
2012. máj. 16. 21:56
 2/6 anonim ***** válasza:
A Google Föld alkalmazás megjeleníti az összes buszmegállót, ha eléggé ránagyítasz. De szerintem a Google Maps is tudja ezt, online. A legtöbb megálló az épület előtti téren van, de van pl. a pályaudvar hátsó oldalán is egy.
2012. máj. 16. 21:56
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mi az "A". A buszokat és a trolikat számozzák. Troli 1-10, busz 20-29. Meg 4 S-Bahn. Pár éve mindent átszámoztak. Itt egy link, a táblázatból azt veszem ki, hogy a Linie A helyett jár most a 4-es troli.

[link]

Beírod a google keresőbe a Hauptbanhof Salzburg-ot, utána bal oldalt választod a térképet. Ha ezen nagyítasz vagy kettőt, egyre több kék buszmegállót mutat a térkép. Ezekre klikkelve kiírja, hogy melyik busz áll meg abban a megállóban. Keresd a 4-est (troli lesz).

2012. máj. 16. 22:26
 4/6 anonim ***** válasza:

#3-as vagyok.

Ha tippem jó, akkor a 4-es troli (a volt A busz vonalán) viszont nem jár a HBF-nál. A pályaudvarról két megálló a centrum felé 3-as vagy 5-ös trolival van a Mirabella Platz, ott lehet a 4-esre átszállni, de nem mindegy milyen irányba, két külön utcán megy a két irány.

De egyszerűbb lenne, ha leírnád, hogy hova akarsz eljutni!

2012. máj. 16. 23:03
 5/6 A kérdező kommentje:
Mattsee-be!Köszönöm
2012. máj. 17. 06:37
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha Mattsee, akkor viszont ez távolsági busz, a száma 120-as. Tényleg valami A megállóból indul a HBF-tól. Ha jól kinagyítod a google térképet, akkor a HBF főbejáratától nem messze balra van a 120-as megállója. Kattints a kék buszjelekre, mutatja, hogy melyik busz indul abból a megállóból.

Egyébként itt a menetrendje: [link]

Ha már megkerestem, akkor itt egy jobb salzburgról tömegközlekedési térkép is.

[link]

2012. máj. 18. 01:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!