Kapunk kedvezményt vonaton ha az osztállyal megyünk kirándulni? NAGYON FONTOS
Csak bizonyos múzeumok, kiállítások megtekintése esetén ingyenes. Vagyis, ha ti elmentek 3 napra a Balatonra sátorozni, akkor fizetnetek kell a jegyet.
Itt a link: [link]
"Hallottam arról hogyha az iskola jelzi hogy mi osztálykirándulásra megyünk akkor állítólag ingyenes lesz az utazás. "
Kedves Edina, a mai világban ingyen a levegővétel van csak :))
Ha csoporttal mentek, a diákok kapják a normál 50% kedvezményüket, valamint a csoportos bejelentő esetén 10 főnként 1 fő felnőtt 50%-ot kap.
Legjobban akkor jártok, ha megkeresitek a területileg illetékes csoportos utazásszerevezőt, és ő tudni fog mindent, kis ráfizetéssel kaptok együttes elhelyezést is.
Nem tudom honnan írsz, így belinkelem, és megtalálod, melyik a területileg illetékes értékesítő:
Itt a lap alján van egy "Tudnivalók díjmentes múzeumlátogatásra utazó csoportoknak" című rész, azt olvassátok el. Ahhoz hogy ingyenes legyen vannak feltételek is.
De ezt miért Te kérdezed, miért nem a kísérőtök/tanárotok szervezi ezt?
"De ezt miért Te kérdezed, miért nem a kísérőtök/tanárotok szervezi ezt?"
Szerintem nagyon dicséretes, hogy a diákok is részt vesznek a szervezésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!