Hogyan jutok el a Népligetbe?
Szegedről jövök és Szombathelyre szeretnék eljutni. Tudom, hogy Szegedről van közvetlen buszjárat a Népligetbe csak azzal nem érem el a Szombathelyi buszt.
A Népligetből a busz 14:45-kor indul
-a nyugatiba 14:07-kor ér be a vonatom(nem tudom, hogy mennyi idő amíg eljutok innen a népligetbe)
-Kőbánya-Kispesten is megáll a vonat, ha jól tudom onnan is el lehet jutni a Népligetbe..(csak az a problémám, hogy nem tudom hol van a metro állomás.)
Ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném!
és a 3-as metro közvetlenül a népligetbe megy?
lehet hülyeséget kérdeztem, de nem vagyok ismerős Pesten..
A Népliget megállóhelyen is megáll, de én, a Kőbánya - Kispesttől javaslom, mert azzal tényleg nem sokat kell menni (4 lesz csak).
Viszont a google maps-on meg is nézheted ezt: [link]
Nagyon köszönöm maradok a Kőbánya-Kispestnél..
remélem odatalálok..:)
Köszönöm a segítséged! :D
Kőbánya-Kispesten a vonatról leszállva fel kell menned a felüljáróra. Két lépcső visz fel a felüljáróra, ha a mozgólépcsővel is felszerelt oldalon mész fel, balra kell menned a metró felé, a másik lèpcsőről értelemszerűen jobbra. Néhány lefelé vezető lépcsőfok után bal oldalon lesz előbb a MÁV-váróterem, majd a BKV pénztára. Ott tudsz jegyet venni a metróra. A metróhoz lefelé vezető lépcső pontosan a pénztárral szemben lesz. Mielőtt lemész, lyukaszd ki a jegyet.A peronon jobb oldalról indul a metró.
Amúgy ha követed a tömeget, akkor is a metróhoz jutsz :)
Népliget a 4. megálló. Ott fel kell menned az egyetlen lépcsőn, majd az aluljáróban balra az első kijárat visz a buszpályaudvarra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!