Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Lehet így utazni?

Lehet így utazni?

Figyelt kérdés

Ha van egy x km-es bérletem, azzal mehetek kisebb távot, de más útvonalon?

Tehát mintha pl.Pestről Debrecenig lenne bérletem, Székesfehérvárról akarnék Debrecenbe menni, de el kell mennem Pestre, mert csak onnan indul busz. Fehérvárról pesti mehetek ugyanazzal a bérlettel?

2012. máj. 9. 14:53
 1/3 anonim ***** válasza:
75%
Mehetsz csak NE kapjanak el. :D Elvileg nem gondolj bele akkor kinek érné meg ez az egész bérlet biznisz? :D De nem figyelik ám ezt én pl 2 hónapja lejárt bérlettel járok sulim és lakhelyem között:D Ha ellenőr van akkor meg. I canˇt speak sorry I am a tourist. :D
2012. máj. 9. 14:59
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Aztán az ellenőr elővenné a kifejezésgyűjteményt és tagoltam olvasá:

"Jú ár trávelling vídát valid tikket. Plíííz shó mííí jor ájdenti-fi-késön kárd or pászport"... :D

Fel van tüntetve a viszonylat is a bérleten, nem?

2012. máj. 9. 15:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem, csak a bérletek megjelölt viszonylatokban érvényes a bérlet, de azokon belül bármely rövidebb szakaszon is.
2012. máj. 9. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!