A wizzair repülőjegyei miszerint változnak?
Szerintem ne nagyon hallgass az előzőre. Össze-vissza változnak az árak. Annyi a lényeg, hogy vedd meg, ha neked megéri és ne foglalkozz azzal hogy később ugyanaz a jegy olcsóbb lesz. (Mert szinte biztos, hogy olcsóbb lesz később.. murphy törvénye:))
Általánosságban kb. 1-1,5 hónappal előtte a legolcsóbb. Bár persze vannak kivételek. Ha lehetne tudni, hogy mikor mi a legolcsóbb akkor senki nem venne drágán jegyet. :D
Én is erre kerestem a választ, ezt találtam egy oldalon:
Mikor foglaljunk?
Meglepő, de a legjobb árú repülőjegyeket kedden kora délután lehet lefoglalni. Ha egy légitársaság ugyanis akciót indít, vagy csak csökkenti árait egy adott útvonalra, akkor azt általában hétfőn késő este teszi. Amikor a versenytársak ezt észreveszik, rendszerint hasonló lépésekről döntenek és árcsökkentésbe kezdenek, hogy reagáljanak a konkurencia akciójára. A döntés és a foglalórendszerbe való bekerülés között eltelik néhány óra és a hétfőn este, kedden reggel meghatározott akciós árak legkorábban kedden kora délután érhetők el a légitársaság honlapján, vagy a nagy foglalórendszerekben, mint például a Worldspan-ben. Ez tehát az az időpont, amikor a legjobbak az esélyeink a jó árakra. Az akciók rendszerint két-három napig tartanak, még akkor is, ha esetleg maradt szabad hely a repülőgépeken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!