Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Működik most a libegő?

Működik most a libegő?

Figyelt kérdés
Holnap, azaz vasárnap mennénk libegőzni, de nem tudom, hogy jelenleg.üzemel e itt Budapesten?! Bkv-val amùgy hogy tudom megközeliteni a.Délitől?

2012. máj. 5. 10:26
 1/2 anonim ***** válasza:

Holnap 9:30-17:45 között üzemel, amennyiben az időjárási feltételek lehetővé teszik (bizonyos szélerősség felett és zivatar idején biztonsági okokból nem üzemel).

A Déli pályaudvartól a legegyszerűbben úgy tudod megközelíteni, hogy a Hűvösvölgy felé közlekedő 61-es villamossal elmész a Budagyöngye megállóig és ott átszállsz a Zugliget, Libegő felé közelekdő 291-es buszra. Ha esetleg erre sokat kell várni, mehetsz a Budakeszi felé közlekedő 22-es busszal is, ha jól tudom, a Labanc út a libegőhöz legközelebb eső megálló, onnan kb. 10 perc séta.

2012. máj. 5. 11:19
 2/2 anonim ***** válasza:
Hoppá, friss infót is találtam! A Széll Kálmán térről (ahová a Déli pályaudvartól a 2-es metróval, a 18, 59, 61-es villamosok valamelyikével, avagy a 21, 21A, 39, 102, 139-es buszok egyikével tudsz eljutni) nosztalgia busz, méghozzá egy Ikarus 630-as kabrió jár a libegőhöz hétvégenként. Indul: 8:40 10:40 11:40 13:40 14:40 16:40. A Széll Kálmán téren a Trombitás és a McDonald's felőli buszvégállomásról indul a járat. Az üzemeltetője az MB Travel, a jegy ára 600 forint.
2012. máj. 5. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!