Salzburgig akarok menni vonattal ennek költsége kb?
18 éves tanuló vagyok , bécstől mennék Salzburgig meg ott még átszállnék egy kisebb településig valami Müncheni vonatra , Létezik olyan hogy diákjegy? Magyar diákigazolvánnyal ? Ha létezik akkor mennyi kb az ára a jegynek ? ha nem akkor is valaki irjon jegy árat kérem.
sokat segitene.
belföldi kedvezményeket nem igen lehet nemzetközi útra felhasználni, de nem tudom, olyan 15-20 ezerre saccolnám, de legjobb ha felhívod a máv infót vagy bemész valamelyik irodájukba
sajnálom, hogy csak ennyit segíthettem, de azért remélem valamit ért
MÁV infon megmondják biztosra, ha a menetrend kereső nem írja ki.
Egyébként qrva drága lesz, ahhoz képest, hogy "csak" vonat. Én tavaly néztem, hogy elvonatozok én, egy egyszerű hálókocsiban oda-vissza annyi lett volna, mint vagy repülőjeggyel, vagy egy utazási iroda odaszállít és még szállást is ad egy pár napra ugyanazért az összegért, ami vonattal, csak az út. Pedig szívesen vonatoznék, de azért ne nevettessenek már, milyen drága..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!