Esztergomból Újpestre ami megy busz, az a Megyeri hídon megy át a Dunán? És utűna vannak a Tóti út és Tungsram megállók?
Igen, a Megyeri hídon át megy és csak a menetrendben feltüntetett megállóhelyeken állnak meg ezek a buszok.
A többi megállóban a Volán járatai közül csak a 2-es út felé közlekedők állnak meg, a 11-es útiak nem. És persze van pár megálló, ahol csak a BKV járatai állnak meg.
másodiknak: az esztergominak csak a fóti út és tungsram megállói vannak a váci úton. a rév utcánál meg csak a bkv 104es vmint 204es buszai állnak meg. volán nem.
üdv.
A 2 es fő út felé közlekedő járatoknak (a Dunakeszi-Fót; Dunakeszi-Göd-Vác; Dunakeszi Horányi Rév; Dunakeszi Lakótelep; vmint az Auchan -en keresztül közlekedő járatok) a Bagaria u., Ungavári u. , Fóti út, Tungsram, Zsilip u. , Károlyi István u. , és Újpest VK végállomás. ezek a megállói vannak a Váci úton befelé és kifelé egyaránt. a 11es Úton közlekedő Esztergomi járatok viszont csak a Fóti út és a Tungsram megállókban áll meg!
a Rév utcai megállóban (feltéve ha egyre gondulunk. ami az ungvári utca/messer/ és a fóti út közt van.) ott csak a bkv áll meg.(azok is csak befele).
Hidd el én is tudom mit beszélek naponta többször megfordulok arra oda-vissza. :)
üdv.
Köszi, tehát ami nekem ebből fontos h a Tungsram megállónál szállhatok le.
és csak most tűnt föl h elírtam a Fóti-t NE HARAGUDJATOK :)
Szia! Igen letudsz szállni a Tungsram nál. És semmi gond hogy elirtad a fóti utat.:)
ÜDv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!