Utazhatok 90%os jeggyel Debrecen és Püspökladány között?
Gyorstalpaló tanfolyamra járok,Püspökladányban lakom.biztositják az utazásom 90százalékat Ladány és Debrecen között,oda-vissza.
A kérdésem az lenne,hogy megvehetem a 90százalékos jegyet pl:szoboszlótól ladányig?
Vagy ha + veszem debrecentől ladányig,de szoboszlón szálok fel + büntetnének? Mert ugye azt utat nem szakitom meg,csak nem debrecenbe szálok fel,hanem szoboszlón!
OLYANOK ÍRJANAK MÁR AKIK TUDJÁK A VÁLASZT,MERT FONTOS LENNE!
biztos?
akkor nem baj ha nem debbe szálok fel,hanem hajdúszoboszlón?xD
és hajdúszoboszlón weszek egy jegyet debrecentől ladányig? :D
Az iskola és a lakhelyed települése közé vehetsz diákbérletet, más viszonylatra NEM.
Tehát ha jól értem, a suli Debrecen, a lakásod Püspökladány, így e két település közé vehetsz.
Viszont a diákbérlettel az utazás korlátlanul megszakítható és az útvonalon bárhol megkezdherő, így senkit nem fog zavarni, ha netán Hajdúszoboszlón szállszfel akármi miatt.
Oké.Köszí :D
Csak mert venni szerettem volna hajdúszoboszlótól ,püspökladányig 90százalékos jegyet és a nő azt mondta nem lehet. Így 33százalékosat kellett vennem. :s
azt mondta ad debrecentől ladányig egy jegyet ha gondolom,mert úgy olcsóbb. -.-
de engem ugye az érdekelt h akkor nem büntetnek +?azt mondta a nő h ő nem tudja. :s
igy többe került a jegyem és még kaller sem jött. :s xD
Elnézést én diákbérletre értettem valamiért, most látom, neked a jegy lényeges.
Ebben az esetben hivatalosan az útmegszakítást igazoltatni kellene.
Mivel te nem útmegszakítasz hanem simán szoboszlón szállsz fel... Így nincs nagyon mit igazoltatni.
Szerintem senkit nem fog zavarni a dolog. Ha nagyon kötekedik, mondd meg, hogy Ladányban szálltál fel, csak még nem kezelték a jegyed.
Nem lehet 90százalékos bérletet venni. XD
mindennap + kell vennem a jegyet.ladánytól-debrecenig menettértit.
Csak azt nem tudtam h ha debből ladányig veszem a jegyet.de hajdúszoboszlón szálok fel az baj e? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!