Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Aki nem ismeri Bp. Et hogy...

Aki nem ismeri Bp. Et hogy tud boldogulni, ha elmegy buszvezetőnek? Amúgy 16éve buszvezető vidéken. Helyközin.

Figyelt kérdés
2009. jún. 21. 08:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

20:58-as vagyok. Te döntheted el hogy melyikbe jelentkezel. Most a buszokon kinnt is van egy matrica hogy buszvezetőket keresnek és fel vannak sorolva a telephelyek.

Kelenföld a legótvarosabb állítólag Cinkota megy a sor elején Kőbányára meg mindig rálőcsölik a levetett kocsikat (ott csak 260/280 ikarus buszok vannak nah meg a trolik)

2009. aug. 3. 15:02
 12/12 anonim ***** válasza:
Pesti vagyok, csak mint utas, szerintem ha megnézed térképen, hol megy a busz, és mondjuk utasként 1-2-szer végigméssz a járaton, tudni fogod, Pest eléggé áttekinthető város, nem lehet eltévedni, ha meg rossz irányba mennél, szólnak az utasok, hogy merre kell menni, csomószor volt már ilyen, és ezen általában csak mulatnak az utasok, senki sem bosszankodik. Meg van telefon is a világon, kollegák segítenek, ha valahol elakadnál. Szerintem menjél budai járatokra, ha kérheted, Óbuda v. Hűvösvölgy, mert lehet, hogy nehezek a kis utcák, de tisztább a levegő, és az utasok is minőségibbek.
2013. febr. 6. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!