Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Árpád hídtól Móricz Zsigmond...

Árpád hídtól Móricz Zsigmond körtérig?

Figyelt kérdés
Sziasztok annyi lenne a kérdésem, hogy szerintetek hogy tudnék leggyorsabban eljutni Árpád hídtól a Móricz Zsigmond körtérig?
2012. ápr. 9. 18:01
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha a budai oldaláról indulsz, akkor H5 HÉV-vel a Batthyány térig, aztán 19-es, vagy 41-es villamossal a Móricz-ig.

Ha a pesti oldalon vagy, akkor az 1-es villamossal mejn át a Szentlélek térre és onnan az előzőek szerint.

2012. ápr. 9. 18:12
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen:)
2012. ápr. 9. 18:21
 3/6 anonim ***** válasza:

Én mást ajánlok:

A Budai oldalon a 86-os buszt - Függetlenségi park felé (tudom, a Flórián tértől indul, odáig 1-es/1A villamossal érdemes menni), ami átszállás nélkül kivisz a Körtérre.

A Pesti oldalon, a 3-as metrót (Kőbánya - Kispest fele), majd a 7 - 7E - 173 - 173E (ami kimegy Budára) buszok valamelyikével a körtérig.

2012. ápr. 9. 18:34
 4/6 anonim válasza:
mindkettő jó, de én riksával mennék! :D
2012. ápr. 9. 18:47
 5/6 A kérdező kommentje:
Kösz mindenkinek, utolsó majd egyszer azt is kipróbálom:D
2012. ápr. 9. 18:49
 6/6 anonim ***** válasza:

M3 → Ferenciek tere

7E/173E → Móricz Zsigmond körtér

menetidő: 26-30 perc (Árpád híd metróállomástól)

H5 → Batthyány tér

19/41 → Móricz Zsigmond körtér (Szentlélek tértől, budai hídfő)

menetidő: 31-35 perc

2012. ápr. 10. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!