Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » 90%-os menetjeggyel való...

90%-os menetjeggyel való utazás nem értem?

Figyelt kérdés
Szóval arról lenne szó, hogy jogosult lennék rá tartós betegségem miatt, de nincs megigényelve ez a kártya. Hamarosan el kell utaznom és nem tudom, hogy hogy megy a vonaton az ellenőrzés! Csak a pénztárnál mutatom fel a kártyát amint meglesz?

2012. ápr. 9. 16:57
 1/5 darujev ***** válasza:
A pénztárnál az egyértelműség kedvéért nem árt megmutatni, hogy milyen jogosultság alapján kérsz 90%-os menetjegyet, de a vonaton a jegyvizsgálók is ellenőrzik, hogy mi alapján utazol kedvezményesen.
2012. ápr. 9. 17:15
 2/5 A kérdező kommentje:
Eddig 50%-ossal utaztam és sose kötöttek bele (rendben van érvényes diákigazolványom de akkor is csak aláírták teljesen korrekten, nem kértek semmit)!
2012. ápr. 9. 17:17
 3/5 anonim ***** válasza:

A jegypénztárosnak be kell mutatni a kártyát, mert anélkül nem adja ki a jegyet!

Legalábbis nálunk mindig kérik.

2012. ápr. 9. 19:36
 4/5 darujev ***** válasza:
Jegyvizsgálója válogatja, van aki nem kéri el, van aki igen. Legutóbbi utazásaim alkalmával elég alaposak voltak.. aztán előfordul néha, hogy piros karszalagos fővizsgáló jár körbe, az tuti elkér mindent.
2012. ápr. 9. 20:01
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. ápr. 10. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!