Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Miért van az, hogy csomó...

Miért van az, hogy csomó ember nem képes menetiránynak háttal ülni?

Figyelt kérdés

Számomra ez felfoghatatlan, mivel én teljesen immunis vagyok bárhogy ülök a menetirányhoz képest.

Vagy ez olyasmi, mint a tériszony? Van akinek van, van akinek nincs?

És aki ilyenkor rosszul van, az mit érez? Elszédül? Hányingere lesz?

Bocs, lehet hülyének nézni, de nekem ez tényleg furcsa. (Jó, könnyen beszélek, 5 éve utazom rendszeresen minden hétköznap oda-vissza vonattal, már bőven megszoktam, de nekem az elején sem volt gond.)

2012. ápr. 9. 13:59
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Kedves 58%-os hozzászóló!

Hozzá sem nyúltam a piros kézhez. (mondjuk a zöldhöz sem...) A kommentedhez pedig annyit, hogy velem még sosem történt ilyen, így egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy miért van. Van beleérzőképességem, ezzel a kérdéssel nem lenézni akartam azokat, akik rosszul lesznek, pusztán kíváncsi voltam egy olyan dologra, ami velem még sosem történt meg. Ennyi.

De látom ez nem igazán jutott el az agyadig. Normális kérdés volt azt hiszem, még ha kissé fura is, szóval köszi, de nem kérek többet az agressziódból és a lenézésedből!

2012. ápr. 10. 16:44
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

az idiotizmus nem ismer határokat...

teljesen mindegy, merre ül az ember, hisz a gyorsulást és a lassulást ugyanúgy fogja érezni, ez csak egy rossz betanult viselkedési forma, mint hogy horoszkópokat meg álmoskönyveket olvasunk és majd attól várja, h megmondja a jövőt...

2012. ápr. 13. 00:49
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Én már megfigyeltem magamon,hogy ha sok üres hely van, automatikus háttal ülök le-és nem tudatosan:) Sokkal jobban szeretem úgy nézni a tájat pl.:)
2012. ápr. 16. 19:07
 14/14 anonim ***** válasza:
Én azért nem bírok háttal ülni, mert rémálmaim vannak mindenféle lejtőtől! Ez enyhe pánikrohamot generál nálam, hogyha 35 km/h felett történik a legurulás pl. autóval (vezetve nem, csak az anyósülésen rémes) de autóbuszon a menetiránnyal ellentétesen ülve egy lejtőn lefelé haladó busz az "elszabadult a busz és meghalunk" vagy valami hasonló és tragikus érzelmeket váltja ki bennem... Eddig a liftektől való félelmet sikerült legyőzni, tériszony, agora meg millió pl. villámfélelem a mai napig kísért (abból is a nappalit már kinőttem úgymond)...
2022. máj. 14. 01:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!