Lehet valami gond abból, ha a barátommal poénból "véletlenül" továbbmegyünk a metróval, amikor megy a garázsba? Ha valakinek van ilyen "élménye", kérem, írjon!
Ugyan mi történne? :-)
Bár elég nehéz ott észrevétlenül elbújni ...
Na igen, fiatalság bolondság, de ne aggódjatok, semmilyen bűncsleekményt nem követtek el ezzel. Ha minden fiatal inkább metrózna a verekedés meg rablások helyett, nem is lenne itt semmi baj ...
Semmi gond nem lehet! Jön vissza a metró a következő körre. Ha akkor van műszakváltás max. várni kell 10-15 percet. Leszállít a vezető vagy ha nem biztonságos a kiszállás és visszasétáltatás, akkor nem szállít le csak megdorgál! A szüleidnek tuti nem szól, nem is készít jegyzőkönyvet és senkinek nem szól.
Tessék ártatlanul és tudatlanul nézni, elnézést kérni és sűrűn pislogni! :)
Semmi gáz nem lesz ha fennt maradtok. Némelyik vezetőt baromira nem érdekli hogy fenntmaradtál. Maximom jót röhög magában.
Viszont ha a kocsiszínbe áll ki a metro akkor kiszállítanak mert végig nézik a biztonsági őrök a kocsikat
Nézzük a végállomásokat!
Örs: Itt azonos a felszállóval. Ha onnan garázsmenet van, akkor átnézik a vonatot.
Déli: Mivel itt nincs hely tárolásra, csak rendkívüli esetben marad bent az alagútban a szerelvény, így itt gyakorlatilag veszélytelen lehet a dolog. Bár az alagútban a vezető végigmegy a szerelvény mellett így észre fog venni.
Újpest: Itt van hosszú kihúzóvágány, ha jól tudom, így elvileg előfordulhat, hogy a szerelvény félreáll.
Köki: Na itt a szerelvény kijárhat a telepre, de ha kijár, akkor egész biztosan végignézik, tehát valószínűleg észrevesznek.
Köszi a válaszokat.
Egyébként konkrétan a Déli pu.-ra gondoltunk, az Örs Vezérnek pl. nincs sok értelme...
A Déli igazából azért érdekel minket, mert kíváncsiak vagyunk, h egész pontosan hova megy az a metró, amikor "ott" bekanyarodik... :D:D
Egyébként a másik, ami érdekelne: mi az a sok oldaljárat a metróalagutakban? Tudom,
hogy sok az óvóhely és raktár, de gyakran látok olyat, h pl. mielőtt megáll a metró,
az alagútban van keresztben egy összekötő folyósó, ahol ugyanúgy lehet látni, hogy elhúz
a másik szerelvény. Ezekre mi szükség van?
Összekötő alagút. Az Astoriánál van ilyen az állomáson belül. Gondolom azért, mert ott nem középen, hanem a végén van a kijárat, így biztonsági és utaskényelmi okokból csináltak ilyent.
Alagútban is lehet ilyen, bár nemigazán tudom, hogy hol, és nem tudom a pontos okát sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!