BKV ellenőr elvette a bérletem?
Egy külvárosi buszjáraton történt velem tegnap:
Egy ellenőr elkérte a bérletem, és mivel kérésre át kell adni, odaadtam. Csakhogy ő nem adta vissza, mert szerinte hamis (pénztárban vettem). Odajött a másik, hátulról beállt mögém, és leszállítottak, majd lent meg akartak büntetni.
Mikor elkezdtem mondani, hogy adják vissza a bérletem, vagy rendőrt hívok, tudjátok mit csinált? Előkapta az öngyújtóját, és elégette, majd a képembe röhögött. Olyan dühös voltam, hogy meg tudtam volna ölni, csak ugye ketten voltak. Így hát kaptam egy jó kis büntit, és vehetek új bérletet is, mivel a régi pár napos volt és havi...
Szerintetek mégis mit lehet ezután/lehetett volna tenni? Vegyek egyáltalán új bérletet, vagy tökmindegy, mert ha akarnak, úgyis megbüntetnek?
Rendőrséghez meg úgyis hiába fordulok, ők ketten voltak, falaznak egymásnak, bizonyíték meg már nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!