Előfordult már valaha, hogy egy mozdonyvezető "elfelejtett" megállni egy állomáson?
Utolsó: és szerinted ez igaz? ez egy blog oldal, linkelj be egy rendes hírt, mondjuk index vagy origó, ez hírértékű lenne...
Bár mondjuk [link] alapján lehet tényleg igaz :D
Harmadik!
Tessék itt a kért origós link, igaz nem az egész cikk erről szól de benne van ez is:
"A múlt héten a rákoshegyi állomáson nem állt meg a nagykátai vonat, egy utas szerint egy kilométerről vissza kellett gyalogolni, miután a kalauz meghúzta a vészféket. A MÁV az [origo] kérdésére azt válaszolta, hogy ebben az esetben a mozdonyvezető felejtett el megállni. Ezután a kalauz meghúzta a vészféket, ami a MÁV szerint rossz döntés volt. "
Volt.
Egy barátom munkatársa vasutas volt régen.
És összeveszett egy falu polgármesterével, valami asszony ügyön.
Arra járt, és nem állt meg a megállóban.
Később balhé volt belőle, azt kirúgták.
Én vasutas vagyok és ilyet még nem hallottam.
Volt egy ilyesmi,hogy egy olyan megállóhelyen állt meg a mozdonyvezető ahol csak minden második vonatnak kéne megállnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!