Villamoson lehet így bliccelni?
úgy h veszek egy vonaljegyet és ha jön ellenőr gyorsan lyukasztok?
ha akkor lyukasztok amikor az ellenőr felszál, és látja ezt akkor megbüntethet?
én is igy blicelek mert belőlem ne éljen mega bkv...
szar buszok szar vilamos szar metro hulye leszek fizetni...
De ha már megszólított is ráérsz lyukasztani...
Érvénytelen jegyért vagy jegy nélküli utazásért jár a bünti.
1 hozád nem érhet , fel nem tarthat.
2 bizonyitsa be hogy te utaztál.... ez csak buszon jo..:) meg villamos ha leszállit és ott megálloban panpog mond neki én nem utaztam várakozom csak..és elsétálsz..
Az utazásból kizárható az, aki nem rendelkezik érvényes menetjeggyel. Ha felszállsz, de nem lyukasztasz, az pontosan olyan mintha nem is lenne nálad, ugyani a jegy attól lesz érvényes ha kilyukasztod.
Lehet, de van olyan ellenőr, aki azzal kezdi hogy odaugrik a lyukasztók mellé, megvárja amíg ajtók záródnak, villamos elindul. Kezét rárakja a lyukasztóra, ekkor veszi fel a karszalagot. Namost ilyenkor már nem tudsz lyukasztani, hiszen "fogja". És ha korábban nem kezdtél el kutakodni a táskádban, akkor a ráutaló magatartás sem volt meg, már büntet is, jogosan.
Vannak ellenőrök akik felszállnak, és utaznak 2-3-4 megállót. Utána mondjuk két megálló közötti pirosnál felkapják a karszalagot és már ugornak is oda azokhoz akik lógnak (akinek van hozzá érzéke 200m-ről kiszűri kinek nincsen jegye).
Egyébként a kérdésre: igen lehet. A saját lelkiismereteddel kell elszámolnod. Ha lógsz semmivel sem vagy különb azoknál a politikusoknál akik ellopják az országot. Aki pedig lóg, annak kuss a neve, az ne anyázzon a szolgáltatás minőségéért. Majd ha fizettél érte, utána járhat a szád, addig nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!