Ha véce ingere van a vezetőnek mit csinál, hogyan küzdi
le?
Figyelt kérdés
Mondjuk egy mozdonyvezető, de lehet buszvezető is, ha rájön hasmenés a semmi közepén járva mit csinál? Mert mégse állhat meg, hogy véce ingere van. Meg a buszba nincs is véce.
Nem te vagy aki az után érdeklődött, hogy hogyan működik a WC a repülőgépeken? Amúgy meg talán a legközelebbi állomáson/buszpályaudvaron fosik egyet, addig meg visszatartja vagy ha nagyon kell neki összefossa magát. Mást nem tud csinálni szerencsétlen.
2012. márc. 19. 13:51
3/12 anonim válasza:
Ez benne van ebbe a munkába, ha nagyon hasmenése van otthon marad és kér szabit vagy elmegy beteg állományba, ha pedig út közben jön rá akkor a legközelebbi állomásnál ahol van ilyen lehetőség elvégzi a dolgát, addig meg ki kell hogy bírja.
Én láttam már olyan buszsofőrt hogy azért állt meg a semmi közepén mert leszállt és az első fatövében elkezdett pisálni. Ezt szerintem azért ki lehet bírni a legközelebbi állomásig.
2012. márc. 19. 14:13
4/12 anonim válasza:
Utasként azon a véleményen vagok, hogy ha rájön a hasmenés, inkább álljunk meg, és fossa tele az árkot:D Mert utána jól lesz. Hasmenés visszatartása közben nem tud teljesen az útra figyelni. Inkább 5 perccel később érjünk oda, mint soha...
2012. márc. 19. 16:16
5/12 anonim válasza:
Első, sokan használják véce-ként a wc-t. Tudod, tájszólás is van a világon.
2012. márc. 19. 20:19
6/12 anonim válasza:
Azért a szapora az emberre nem hirtelen szokott rájönni, áltlában tudnak előre tervezni. Pl. ha tudja hogy 100km távolságban semmi sem lesz, akkor nem fog meginni egy korsó sört :P
Ha rájön, akkor a legközelebbi állomás, ha ott sem, akkor "bent megy ki". Szinte minden taxisnak volt már ilyen "élménye", sőt az autóversenyzők közül is jópárnak.
Magyarországon azért nincsenek olyan nagyon nagy távok, egy átlagos tömegközl. jármű egyhuzamban max 2-3 órát megy, amire azért fel lehet készülni előre. Aki sokáig cisnála ezt, már kialakulnak benne bizonyos reflexek, és pl. teljesen más ritmusban fog étkezni mint egy "normális" ember (egész nap semmit, aztán este bekajál).
2012. márc. 19. 21:34
7/12 anonim válasza:
Ha autóversenyző, akkor jól megszívja, mert rázárják a lakókocsiajtót, és lekési a versenyt. :)
ki lehet bírni :D én mint utas is kibírom akár egy budapest-szeged távolságig is :D ha nem gondol rá, nem érzi egy idő után, hogy kell. :D
2012. ápr. 28. 22:10
9/12 anonim válasza:
Kirándulóbusszal mentünk annó Spanyolba, és ca. 4 óránként volt megállás, addig no cigi, no WC. És mindenki kibírta. Igaz, idősebb korosztálybeliek, akiknek esetleg vizelettartási gondjaik lettek volna, azok is kibírták.
2012. ápr. 29. 17:11
10/12 anonim válasza:
Ja hülyeséget írtam, idősebben nem voltak. Na de valahogy azok is kibírják sok esetben, mert távolsági buszokon sincs túl gyakran WC-szünet. Két és fél órát egész biztosan mennek folyamatosan, sőt akár 3 és felet. De ennél többet már nem nagyon, mert pont a sofőrök érdekében van egy-két db 10-15 perces megállás egyes autóbuszállomásokon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!