Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Csömörre utaznék bkv bérlettel...

Csömörre utaznék bkv bérlettel, mennyire jön ki árban?

Figyelt kérdés

Annak már utána néztem, hogy a csömöri busszal kell mennem, és az első megállónál kell leszállnom Budapest határa után. Bkv bérletem van. Milyen jegyet kell vennem így? Mennyibe kerül? Vagy mennyire tartják számon, át lehet-e azt a fél megállót utazgatni jegy nélkül?

És a HÉV-vel is ugyan így vagyok, az is Budapesten kívüli első megállónál kéne leszállni. Az hogy működik?

2012. márc. 18. 10:52
 1/9 anonim ***** válasza:
Attól függ, hány km-t mész, olyan jegyet kell venni. A bkv.hu oldalon meg tudod nézni a menetrendnél, hány km, aztán a jegyáraknál, hogy ahhoz milyen jegy kell. Kb. 200 Ft.
2012. márc. 18. 11:10
 2/9 A kérdező kommentje:
De az a baj, hogy a csömöri busz se nem bkv, se nem volán. Szóval nem tudom hol és hogy keressem.
2012. márc. 18. 11:11
 3/9 anonim ***** válasza:

Azt a járatot a Weekendbus üzemelteti.

[link]

Alul.

2012. márc. 18. 11:17
 4/9 anonim ***** válasza:

Kérdező:

legalább légy tisztában vele, mert a Bp + 1 megálló már megszűnt létezni (kivéve, egy pár busznál, ahol CSAK 1 - 2 megálló van Bp.-n kívül).

a másik: a HÉV-en sosem volt ez, ott mindig kell kiegészítői jegyet váltani.

harmadik: Csömörre nincs sem Volán, sem BKV busz, mert azt a járatot, a Weekendbus üzemelteti: [link]

2012. márc. 18. 11:26
 5/9 anonim ***** válasza:

"a másik: a HÉV-en sosem volt ez, ott mindig kell kiegészítői jegyet váltani. "

Kivéve amikor nem.

Ugyanis Gödöllő felé a BKV bérlet ha csak Kistarcsa kórházig mész akkor addig érvényes. Hiába az előttelévő Ilonatelep megálló a városhatár.

2012. márc. 18. 11:33
 6/9 A kérdező kommentje:

2. válaszolónak köszönöm.

Utolsó: legyél kedves figyelni a stílusodra. Amikor Törökbálintról jöttem valamiért, és Bp előtti megállóban szálltam fel, akkor 80 forintot kértek asszem. Meg Budaörsre is van kiegészítő jegy asszem 125 forint. Én ilyen megoldásokra vagyok kíváncsi, hogy van-e valami ilyesmi. Erről szól a kérdésem.

Akár HÉV akár busz, a kiegészítő jegyre vagyok kíváncsi. Egyébként meg ott sem mindig jár kaller... szóval...

Ezt pedig világosan leírtam, hogy nem tudom mi megy arra, mert nem bkv, nem volán. Erre is kaptam már választ normális stílusban. Szóval köszönöm.

Ha kioktatni akarsz, az nem érdekel. Ha segítesz is, és válaszol, azt pedig szívesen fogadom.

2012. márc. 18. 11:33
 7/9 anonim ***** válasza:
2012. márc. 18. 12:14
 8/9 anonim ***** válasza:
Csömör buszra nem érvényes a Budapest bérlet mivel a Weekenbus azzal a vonallal nincs benne a közlekedési szövetségben. Mindenképpen jegyet kell venned.
2012. márc. 18. 12:44
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen.

És akkor ha HÉV-vel szeretnék menni? Azzal is egy megálló budapest határán kívül, arra van valami kiegészítő jegy? Mert úgy tudom, arra érvényes a budapest bérlet.

2012. márc. 18. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!