Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Pestiek! Népligetből, a...

Pestiek! Népligetből, a Krisztina körútig hogy jutok el a leggyorsabban?

Figyelt kérdés

Nemsok mindnet ismerek pesten. Néligetet tudom hol van, és ki si merült kb a tudomány.

gyalog sok idő?

vagy bkv val?

de van valami napijegy vagy valami, hogy olcsón megússzam???

diák vagyok addig ok, de ha ezer ft-t spórolok, akkor ink gyaloglok egy órát...

ötletek?

előre is köszi :)

2012. márc. 16. 20:45
 1/7 anonim ***** válasza:
Nagyon messze van gyalog, a népliget pesten van, a krisztina körút budán. BKV-val kb 20 perc, attól függően, hogy a krisztina körút melyik részére mész. 3-as metróval elmész a deák ferenc térre (a népliget megállótól újpest központ felé kell vele menned pár megállót) ott átszállsz a 2-es metróra, és elmész a déliig. A déli pályaudvartól kezdődik a krisztina körút, lesz ott egy ilyen fás-füves domboldal, azzal párhuzamosan, jár ott villamos, de nem olyan hosszú az út még a krisztina körút végéig se, hogy ne tudj oda elmenni gyalog. 1 jegy elég a metróra oda, meg 1 vissza is, úgyhogy 640 Ft az egész. (a metrónál nem kell fizetni átszálláskor)
2012. márc. 16. 20:52
 2/7 A kérdező kommentje:

metróra veszek egy jegyet, és akkor azzal nyugodtan utazgathatok ugy mint ahhogy mondod?

tehát:

megveszem, felszállok 3 asra, majd kettesre, leszálok majd intézema dolgom kb 3 óra hossza ideig...és utánna ugyanezzel a jeggyel vissza is tudok így jutni?

2012. márc. 16. 21:01
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem nem. Ugyanazzal a jeggyel vissza nem jöhetsz :)

Ha csak metróval mész akkor odafelé kell 1 jegy és kell 1 visszafelé is.

Egyedül a metrón tudsz átszállni a sima vonaljeggyel. Ha nem jössz fel a felszínre, csak átgyalogolsz a másik vonalra.

2012. márc. 16. 21:04
 4/7 A kérdező kommentje:

ja értem!!! tehát egy jegy a metrón 320 ft és átszállni szabad ,de feljönni nem...

értem :)

2012. márc. 16. 21:09
 5/7 anonim ***** válasza:
Tempós gyaloglással 1-másfél óra alatt teljesíthető!
2012. márc. 16. 23:33
 6/7 A kérdező kommentje:

jó, de csak oda....

vissza is annyi idő...szal 3 órát gyaloglok...nemtom...XD

2012. márc. 17. 00:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Akkor metrózz :)
2012. márc. 17. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!