Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Kedvezményes utazás vonaton?

Kedvezményes utazás vonaton?

Figyelt kérdés
Ha nagypapám több mint 40 évig a MÁV-nál dolgozott, mint mozdonyvezető, esetleg van rá esély hogy el tudja intézni nekem hogy kedvezményesen utazzak vonattal? Ha szeptemberben felvesznek egyetemre, kolis leszek, vonattal kel járnom állandóan, és ez elég sokat segítene nekünk. Van rá valami esély?
2012. febr. 20. 21:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát kérdezd meg őt, hogy el tudja-e intézni. Ha ennyit dolgozott, biztos csurran valami.
2012. febr. 20. 21:29
 2/5 A kérdező kommentje:
El fog menni és megpróbálja elintézni, csak hogy bizakodjak-e egyáltalán. Van-e valaki hasonló helyzetben, vagy tud-e valaki biztosat mondani. Ez érdekelne :)
2012. febr. 20. 21:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Semmi esély nincs rá:D Nekem volt arcképesem, de már nem jár, mert nem tanulok. De ezt csak szülő után kaphatnád.
2012. febr. 20. 23:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Így van. Ez nem puszi-pajtás alapon megy, jár vagy nem jár. Neked nem, majd veszel bérletet.
2012. febr. 21. 10:07
 5/5 anonim ***** válasza:

Az én nagypapám meg gyógyszergyárban dolgozott 40 évig, akkor ingyen kapom a c-vitamint??

Ez nem így megy... Elhiszem, hogy drága a jegy/bérlet, de azért nem lehet mindent így elintézni...

Nekem az se tetszik, hogy a BKV dolgozók családtagjai ingyen vagy kedvezményesen kapják a bérletet. Mire fel? A BKV dolgozók munkahelye is ugyan olyan munkahely, mint bárki másé.

2012. febr. 21. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!