Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Milyen gyakran bliccelsz a BKV-n?

Milyen gyakran bliccelsz a BKV-n?

Figyelt kérdés
Esetleg azt is írd le, hogy melyik fajtán, milyen gyakran utazol és hogy budapesti, vagy vidéki vagy-e.

2012. febr. 16. 19:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
nem szeretem a potyautas magatartást, úgy hogy én nem bliccelek, igaz csak kocsival járok
2012. febr. 16. 19:11
 2/12 anonim ***** válasza:
42%

metrón soha

Combino-n, trollin, meg buszon szinte mindig

2012. febr. 16. 19:19
 3/12 anonim ***** válasza:
Szökőévente egyszer, ha elfelejtek bérletet venni és nincs jegyvásárlási lehetőség ott, ahonnan indulok. De az első lehetséges helyen megveszem a bérletet.
2012. febr. 16. 19:19
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Autóval járok, évente legfeljebb ötször használom a BKV adta szolgáltatásokat. Akkor sem bliccelek.
2012. febr. 16. 19:26
 5/12 anonim ***** válasza:
30%
Sosem veszek jegyet, a metrót elkerülöm. Barátnőm Budán lakik, én meg Pesten dolgoztam sokat így sűrűn járok arra. Amúgy Fehérvári vagyok és nekem Budapest a vidék mivel 50 percet vonatozok, hogy odaérjek.
2012. febr. 16. 19:26
 6/12 anonim ***** válasza:
64%
Olyan gyakran, mint ahogy lopni szoktam a közértben: soha.
2012. febr. 16. 19:30
 7/12 anonim válasza:
Nekem most bérletem vagy igy sose viszont pár éve még rendszeresen blicceltem.kb 3-5 éve a metrót kerültem mert ott mindig vannak ellenőrök es villamososn buszokon utaztam.ha volt ellenór kamu adatokat mondtam.ezelőtt 5-10 évvel metrőn is blicceltem mert levés vol az ellenőr. 1-1 jegyem vot de sokszor hagytam megbeüntetni magam utlevelet adtam oda kamu cimmel.végül egyszer szémelyit adtama mert siettem igy küldtek levelet hog fizessek meg olyanokat hogy behajtó cég irt meg biróságra adják. Vgy nem vettem at vagy ha átvettem ezeket irták. Azőta már elévült.nem vitték bíróságra csak kamu volt. Akkor nem volt a nevemen semmi és suliba jartam igy lexartam gondolta, ugy se, tudják behajtani. Most viszont már van házam lakásom megtakaritásom igy inkább nem bliccelek főleg hogy munkahely ad éves bérletet
2012. febr. 17. 08:52
 8/12 anonim ***** válasza:

Originál "vidéki" vagyok, székesfehérvári. Budapesten tanulok, egyetem, tehát ott lakom.

Namármost, ha van BKV-bérletem, akkor 640 helyett 460-ért veszem a vonatjegyemet, ezért mindig van bérletem. A kalauz mindig elkéri a diákigazolványomat és a BKV-bérletemre is ránéz, amikor ellenőrzésre kéri a jegyemet. :P

Nagyon ritkán, talán ha négyhavonta egyszer véletlenül megesik.

Annak általában az az oka, hogy elfelejtem, mikor jár le, és egy-két napja lejárt már, én meg vígan közlekedek vele. Olyankor van ez a... tudattalan bliccelés. Illetve az utóbbi két évben egyszer volt egy olyan eset, hogy lejárt a bérletem, de apám még nem utalt pénzt, egy vasam nem volt, épp kajára sem, nemhogy vonaljegyre, bérletre. Akkor két napig sunnyogtam.

Majd' mindennap metrózom, villamosozok, buszozok... túl sok az ellenőrzés ahhoz, hogy örökös rettegésben éljek, hogy ne nyugodtan, hanem ellenőrök elől rohangálva utazzak. :)))

2012. febr. 18. 01:34
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Busszal és metróval szoktam utazni, de csak metrón használom el a jegyem, mert ott elkerülhetetlen. Buszon azonban nem pazarlok el néhány megállóra 320 Ft-ot akkor sem, ha több járatot veszek igénybe, és ellenőrzés sincs.
2012. márc. 9. 12:39
 10/12 anonim ***** válasza:
legtöbbször villamoson, mert 1 megáló nem ér 320 pénzt. Minden nap
2012. ápr. 23. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!