Márciusban milyen idő szokott lenni motorozhatok vagy vegyek még buszbérletet?
Figyelt kérdés
nem nagyon figyelem az időjárást de márciusra már nemakarok buszbérletet venni, csak ha muszály. szerintetek miilyen idő lesz?2012. febr. 14. 18:46
1/5 anonim válasza:
Márciusban kezd melegebb leni. De ha ilyen rossz idö lesz akkor buszoz. Esö az fog esni, szél fog fujni, nap sütni fog. Jobban mondva ez az idö közepes kinek jo kinek hideg... Most attol függ h milyen idöbe szoktál motrozni. De hó és fagy nem kéne h legyen :)))
2/5 A kérdező kommentje:
igazából az eső az nem izgat a 90km/h alatti szél se (annál gyorsabb vayokxD) csak az erdőn át megyek (suliba) és ha 0c° alatt van akkor kristályos jég fagy rá az útra ami a banánhéjnál is csúszósabb. az a lényeg hogy fagy ne legyen, ha 2-3c° van az már jó nekem fel vagyok öltözve motoros cuccba:) csak azért kérdeztem hogy számítsam-e bele a költségvetésembe a bérlet árát vagy félhavit vegyek-e. amúgy köszi:)
2012. febr. 14. 18:58
3/5 anonim válasza:
"Sándor,József,Benedek zsákban hozzák a meleget."
Március 18. Sándor ...
:P)
4/5 anonim válasza:
1940 március 18. án 20cm es hó volt! 2012 04 01 .-én meg mondom neked 100% biztosra ,hogy milyen volt az idő márciusban! 40 éves vagyok és útálok buszozni ,de még vennék bérletet!
5/5 A kérdező kommentje:
szerintem is venni fogok attólmég tudok menni motorral is ha olyan lesz az idő köszi a válaszokat:D
2012. febr. 15. 09:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!