Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Szoktál bliccelni a BKV-n?...

Szoktál bliccelni a BKV-n? Bűntettek már meg? Milyen módszerekkel ráztad le az ellenőröket?

Figyelt kérdés

2012. jan. 28. 16:52
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Én arra vagyok büszke, hogy ilyen komoly lélekjelenlétet igénylő helyzetben is megálltam a helyem, arra én sem vagyok büszke, hogy úgy használom a BKV-t, hogy anyámnak minél kevesebb pénzzel kelljen segítenie.

Az meg hülyeség, hogy azért tart itt az ország, mert egyesek így próbálnak spórolni, és ezt olykor hangoztatják, azok miatt tart itt az ország, akik a legjobban próbálják eltitkolni a szélhámosságukat, és nem a könnyebb megélhetés miatt csalnak, hanem plusz luxunyaralókért.

2012. jan. 31. 15:45
 12/19 anonim válasza:
0%
Albérletben lakom és havi 90böl veszem meg a felnőtt bérletet. ja és még nincs luxingatlanom. sőt kérdéses hogy saját tetőm is lesz. és még így is becsületes vagyok az élet minden területén.
2012. jan. 31. 19:48
 13/19 A kérdező kommentje:
Jól teszed.
2012. jan. 31. 19:53
 14/19 anonim válasza:
Egyszer vettem jegyet.. de akkor sem lyukasztottam. Általában inkognitóban utazok!
2012. febr. 1. 01:32
 15/19 LinuxPower válasza:
100%

Mondjuk nem csoda, hogy ennyien bliccelnek.

Ha a BKV-nál színvonal egy szinten lenne az árakkal (és a fizetések is normálisak lenne - bár ez már más tészta), nem nagyon bliccelne senki...

2012. febr. 3. 23:50
 16/19 A kérdező kommentje:
Tévedsz, igaz kevesebben, de bliccelnének, ha 1000 lenne a havi bérlet, én csak akkor vennék, amúgy meg inkább veszek a mostani bérlet helyett 8 gyrost.
2012. febr. 4. 16:28
 17/19 kandelaber válasza:

Aki bliccel, és utána szidja a BKV-t, esetleg cigányozik is egy jót, az forduljon föl a Hősök tere közepén, de tényleg!

Ha te nem fiztesz akkor ki a jószagú Mariska tartja el a BKV-t? És hogy várod el mástól, h fizessen?!

2012. febr. 5. 21:29
 18/19 A kérdező kommentje:

Most miattad szálljak fel a BKV-ra bliccelve, és menjek el a Hősök teréig? :D

Nem kell ahhoz jegyet venni, hohy jogosan szidjuk a BKV-t, nem az ellenőröket szidom, nagyon jól teszik, hogy végzik a dolgukat. Azonban már több, mint 10 éve leselejteznivaló járatok mennek nap, mint nap, nem véletlenül rmolnak el egyre többször, állandóan késnek, kivéve, ha én érkezem később.

A 3-as metró sínei is csapnivalóak, inkább csökkentik a sebességet, akkor biztos nem fog baleset következni, ááá, dehogy...

Továbbá ki tartja el a BKV-t? Az állam, mert mint a legtöbb közlekedési cég, így ez is veszteséges. Nekem ne mondja senki, hogy a bliccelők miatt veszteséges a BKV, mert a mostani 73 milliárdos hiányát hány bliccelő fizetné meg?

Továbbá mióta várjuk mi azt, hogy ti fizessétek? Tojunk rá, hogy ki mennyit fizet.

2012. febr. 5. 22:49
 19/19 anonim válasza:
folyton bliccelek. nem kaptak még el. hogy rázom le őket? nindzsa vagyok!
2012. szept. 1. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!