Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Most 80 év fölött is meg kell...

Most 80 év fölött is meg kell venni a nyugdíjas BKV bérletet április 1-től?

Figyelt kérdés
2012. jan. 28. 12:44
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

de van nyugdíjas rokonom

nem is egy

és ők is egyetértenek velem!!!

egyébként:

[link]

2012. jan. 28. 13:09
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

"Ha meg van, akkor mélységesen szégyellje magát!"

Miért is kellene szégyellnem?

Képzeld a saját nagymamám mondta, hogy ő is megszűntetné. Konrétan úgy mondta: "Fiam, ezt is veletek fizettetik meg adóként!"

És nem milliós nyugdíja van szegénynek. Egyszerűen feléri ésszel idős létére is, hogy ez rohadt drága ennek az országnak.

Ő maga is látja a saját körében, hogy rengetegen képesek 15 kmáre átutazni a másik faluba mert 2 ft-tal olcsóbb a zsömle. És nem azért mert szükségük van rá, ahnem azért mert ingyen van a busz és a fél nap eltelik. Fűtött helyen vannak+társaságban.

Na ez a nem mindegy kérlek.

2012. jan. 28. 13:10
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

@13:07: Nekem van több is és mégis egyet értek, hogy fizessenek. Olcsóbb jegyet/bérletet, az oké, de ne ingyen...

Talán a tömeg is kisebb lenne és nem a reggeli csúcsban járnának az ország másik felébe a Tescoba, mert 10 forinttal olcsóbb ott valami.

2012. jan. 28. 13:11
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Németországban tudtommal a vonaton pl 50%kedvezmény járhat nekik

ilyen kedvezménnyel még én is kibékülnék!!

de az ingyen az túlzás

2012. jan. 28. 13:13
 15/22 anonim ***** válasza:
47%
De ha nem tegnap barnultál le akkor is utazhatsz ingyen,főleg ha többen vagytok!...Talán először ezt kellene rendbe tennetek,azután ráértek az őseitek ellen fordulni!
2012. jan. 28. 13:26
 16/22 anonim válasza:
47%
Irorszgban elek, anyosom aposom 65 ev feletti nyugdijas. ar nekik ingyen tomegkozlekedes, es kozmu szamlakat is lenyegesen csokkentik a nyugdijasoknak itt. Viz szamla itt nincsen (eddig) de a gaz, villany, szemet elszallitas, mind olcsobb nyugdijasoknak. Van akinek nem is kell fizetnie semmit pl ozvegynek, vagy vmilyen szinten serult embereknek...
2012. jan. 28. 13:28
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Csak Írország nem áll a csőd szélén, és nem 70 ezret keres az egyszeri ember...
2012. jan. 28. 13:57
 18/22 anonim ***** válasza:
Talán azért nem ingyenes Német.o-ba pl az utazás a nyugdíjasoknak mert nem 40-50 ezer ft-nak megfelelő euróból kell éldegélniük...
2012. jan. 28. 15:45
 19/22 anonim ***** válasza:

...59 éves vagyok,munkanélküli!...négy szakmát tanultam ki.Havi 25.650 forint szociális segélyből élek!

Árulja már el nekem valaki,hogy azt a "Baromi nagy jólétet"mikor érezzük már,ami a rendszerváltás óta kialakult,ugye #21/23-as válaszoló!?...Az átlagjövedelmek vitathatatlanul jobbak,mert ha összeadjuk egy képviselö jövedelmével az enyémet és elosztjuk kettővel,...hát tekintélyes összeg jön ki!?! "papiron"minden Jól működik,igaz?...Nincs ok panaszra.../Ő nemis panaszkodik/!

Vagy nem Magyarországról beszélünk?

2012. jan. 29. 11:54
 20/22 anonim ***** válasza:

Kedves MindenkI!!!

Ezt a választ nem ide szántam,elnéztem az oldalt egy másik kérdéshez irtam! Szóval ez a válasz "nem válasz"!

2012. jan. 29. 12:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!