Most 80 év fölött is meg kell venni a nyugdíjas BKV bérletet április 1-től?
"Ha meg van, akkor mélységesen szégyellje magát!"
Miért is kellene szégyellnem?
Képzeld a saját nagymamám mondta, hogy ő is megszűntetné. Konrétan úgy mondta: "Fiam, ezt is veletek fizettetik meg adóként!"
És nem milliós nyugdíja van szegénynek. Egyszerűen feléri ésszel idős létére is, hogy ez rohadt drága ennek az országnak.
Ő maga is látja a saját körében, hogy rengetegen képesek 15 kmáre átutazni a másik faluba mert 2 ft-tal olcsóbb a zsömle. És nem azért mert szükségük van rá, ahnem azért mert ingyen van a busz és a fél nap eltelik. Fűtött helyen vannak+társaságban.
Na ez a nem mindegy kérlek.
@13:07: Nekem van több is és mégis egyet értek, hogy fizessenek. Olcsóbb jegyet/bérletet, az oké, de ne ingyen...
Talán a tömeg is kisebb lenne és nem a reggeli csúcsban járnának az ország másik felébe a Tescoba, mert 10 forinttal olcsóbb ott valami.
Németországban tudtommal a vonaton pl 50%kedvezmény járhat nekik
ilyen kedvezménnyel még én is kibékülnék!!
de az ingyen az túlzás
...59 éves vagyok,munkanélküli!...négy szakmát tanultam ki.Havi 25.650 forint szociális segélyből élek!
Árulja már el nekem valaki,hogy azt a "Baromi nagy jólétet"mikor érezzük már,ami a rendszerváltás óta kialakult,ugye #21/23-as válaszoló!?...Az átlagjövedelmek vitathatatlanul jobbak,mert ha összeadjuk egy képviselö jövedelmével az enyémet és elosztjuk kettővel,...hát tekintélyes összeg jön ki!?! "papiron"minden Jól működik,igaz?...Nincs ok panaszra.../Ő nemis panaszkodik/!
Vagy nem Magyarországról beszélünk?
Kedves MindenkI!!!
Ezt a választ nem ide szántam,elnéztem az oldalt egy másik kérdéshez irtam! Szóval ez a válasz "nem válasz"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!