Hogyan tudok egyszerűen és gyorsan pénzt csinálni a bérletemből?
Elég szomorú, hogy a gép nem engedi, hogy egy 10ezres bérlet helyett adjanak nekem egy ugyanolyan lejáratú 4ezrest.
Közben megoldottam. Eladtam és az árából vettem diákot.
Felnőtt bérletigazolványba semmiképp sem fektetnék még 250Ft-ot (meg persze 2000 az igazolványképre) sem, mert bár 10 év az érvényessége, nekem még nincs rá szükségem legalább 3-4 évig.
Azért szomorú, hogy a bkv ennyire nem rugalmas és a neten kell üzérkedni.
Miért is kellene rugalmasnak lennie?
Ennyi erővel mondjuk én Mucsaröcsögéről feljövö pestre veszek egy felnőttbérletet 10 rongyért. Csak 2 napra jöttem, de a jegyekkel drágábban jönnék ki. 2 napig fel-alá utazgatok majd utána a pénztárnál visszaváltom, (esetleg levon 2 napi díjat+ kezelési költséget, bukok egy ezrest) utána kérek egy diákot helyette mondván jajj szegény anyukám rosszat vett. 4200-at kp-ban visszakapok, lletve van egy 3800-as diákbérletem, amit a vaterán elsózok 3000-ért.
Azaz az egész pesti buli belekerült nekem max 2500 pénzbe.
Azért nincs érvényesség utáni visszaváltogatás mert a kutya nem tudja ellenőrizni, hogy te addig mennyit utaztál vagy utaztál-e vele.
Ez van ezért hívják bérletnek, ez nem rugalmatlanság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!