Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Miért van az, hogy a busz NEM...

Miért van az, hogy a busz NEM ÁLL MEG?

Figyelt kérdés

Bp. külterületén lakom, egyszerűbb bejutnom a városközpontba távolsági busszal, mint BKV-val. Van egy busz, ami pillanatok alatt odarepít, DE! Elvileg megáll a megállóhelyen, azonban múltkor az volt, hogy amikor jött, akkor már benn állt a BKV-s busz a megállóban. Ez meg jött mögötte, és ahelyett, hogy beállt volna másodiknak, megvárván, amíg elmegy a BKV, elhúzott mellette!!

Ezt hogy képzelik mégis? Azt hiszik, hogy csak azért mert ott egy másik busz, már senki nem akar felszállni a távolságira? Hát nem. Direkt arra vártam, erre úgy elhúzott, mint az üstökös.

2012. jan. 20. 12:39
 1/8 anonim ***** válasza:
Hasonlót már én is láttam. Szerintem már unják, hogy mindig ugyanazt csinálják ugyanazon az úton, ezért néha csinálnak ilyen véletlenszerű dolgokat, hogy izgalmasabb legyen az életük.
2012. jan. 20. 12:53
 2/8 anonim ***** válasza:
Én a helyedben a buszt üzemeltető társaságnak írnék.
 3/8 anonim ***** válasza:
melyik megálló? nem minden járat fogad felszállókat mindenhol.
 4/8 anonim ***** válasza:
Ugyanazt az útvonalat járó távolsági buszok esetén bevett szokás, hogy nem áll meg az egyik, ha a másik már bent áll.
2012. jan. 20. 13:07
 5/8 anonim ***** válasza:
Így van, ha bent áll egy busz az öbölben, ami ugyanarra megy nem fog megállni. Mindenhol így csinálják.
2012. jan. 20. 13:12
 6/8 anonim ***** válasza:
Egyrészt itt egy volános és egy bkv-s buszról van szó. Másrészt amiket én láttam, olyanok voltak, hogy a cél azonos volt, de az útvonal eltérő, és az utazási idő is. Sok buszsofőr hanyag, maradjunk ennyiben.
2012. jan. 20. 13:18
 7/8 anonim ***** válasza:
Lehet hogy az adott helyen több is megáll. Mármint távolsági volán bsz. Egyébként mi is igy közlekedünk:DD:
2012. jan. 20. 13:48
 8/8 A kérdező kommentje:

Na, új fejlemény buszügyben:

Ugyanez a járat, csak másik megálló. Fel akartam szállni, erre a sofőr elkezdett velem pörölni, hogy ez nem helyi járat, a BKSZ (ez amúgy most mi a tököm már megint? A BKV már hangzik menőn, vagy mi?) utasait ők nem veszik fel. Még jegyet se volt hajlandó adni. Tehát adott egy távolsági busz, ami gyorsan besüvít a városba, ellentétben a 200 méterenként megálló BKV-s-sal, és ami menetrendszerűen ki van táblázva az adott megállóban. Be is jön, meg is áll, de csak leszállhatnak az emberek, fel nem. Na erre tud valaki magyrázatot? A pofa kiabált velem, hogy erre biztos nem szállhatok fel, mondtam neki, hogy ne hülyéskedjen már, máskor is szálltam fel már rá. Erre biztosan nem. Jól van akkor...

2012. jan. 20. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!