Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hány láb magasan repül egy...

Hány láb magasan repül egy boeing 737 és egy 747?

Figyelt kérdés
2011. dec. 28. 09:47
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
légyszi adnál ehez linket... de mingyárt keresek én is :) am most fs2004-et próbálgatom egy kicsit szokatlan pl kevsebb nézet és vennem kell joystickot mert egérrel nem megy de egész jó fut max grafon kiegészítőkkel is... szal lehet váltok rá ha lesz mivel irányítani a repcsit... mondjuk műszerekkel már így is megoldom nagyábol :)
2011. dec. 29. 09:08
 12/14 A kérdező kommentje:
jah egyetlen legnagyobb hátrányom hogy nem tudok angolul... :/
2011. dec. 29. 09:11
 13/14 anonim ***** válasza:

Hát az elég nagy hátrány :P

Az FSX-ben számomra a valóban fontos újdonság a plusz nézetek, de ha nem VFR szerint repülsz (ott elég jól jön és fontos is), akkor sztem tök felesleges...

Igen persze ki lehet kapcsolni minden pluszt az FSX-ben, de akkor meg olyan lesz mintha a 90-es években járnánk... :P

Nem ártana megtanulni angolul, mert anélkül kínszenvedés lesz. Angol úgyis kell mindenhova, tehát nem felesleges energiabefektetés...

2011. dec. 29. 10:22
 14/14 A kérdező kommentje:
igen és tervezem is :) hát inkább járok a 90-es években mint hogy 5 fps-el játszak :/ most egyébként minden közepesen van a frame rate-et felvittem maxra forgalom teljesen off.... így most nagyon szépen fut szinte egyáltalán nem szaggat (jah és aerosoft mega airport budapest is fent van)
2011. dec. 29. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!