Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ti használtátok már a www.oszk...

Ti használtátok már a www.oszkar.com-ot?

Figyelt kérdés
Vélemények?Tapasztalatok?
2011. dec. 20. 20:44
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem.
2011. dec. 20. 20:54
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem és nem is érdekel.
2011. dec. 20. 23:43
 3/9 anonim ***** válasza:
Én se használtam soha és szintén nem érdekel. Nem is fogom soha.
2011. dec. 21. 03:00
 4/9 anonim ***** válasza:
Miért az milyen oldal?
2011. dec. 21. 13:16
 5/9 A kérdező kommentje:
Utitárs kereső. Az egy irányba utazók megkeresik egymást és szétdobják az utiköltséget. Aki nem miért nem?
2011. dec. 21. 14:53
 6/9 anonim ***** válasza:
Én azért nem, mert van autóm. Előtte pedig nem is hallottam róla, hogy van ilyen, de amúgy se használtam volna, mert nem akarnék csupa idegennel összezsúfolva utazni egy suzukiban.
2011. dec. 21. 16:44
 7/9 anonim ***** válasza:
Igen, többször is. Teljesen megbízható és jól felépített rendszer. Csak ajánlani tudom.
2011. dec. 22. 11:34
 8/9 anonim válasza:

Igen. Már több, mint 4 éve utazok ezzel, és nemhogy nem nyomorgok együtt másokkal, de amellett, hogy egy csomót spóroltam az útiköltségen, egy rakás jó fej emberrel is megismerkedtem már!

Tehát csak bátran! A felhasználó értékelésénél úgyis látszik, ha valakihez jobb nem beülni / jobb nem felvenni.

2011. dec. 23. 14:49
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2012. jan. 4. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!